Outsourcing Performance Day – 28 juni 2018

Jaarlijks organiseert Giarte een middagseminar bij de presentatie van haar jaarlijkse klanttevredenheidsbenchmark Outsourcing Performance. We hebben sprekers die de zingeving van digitale transformatie centraal stellen: ieder met een case die het delen meer dan waard is. Elke spreker heeft maximaal 20 minuten de tijd om tot de kern te komen.

PURPOSE

Het thema dit jaar is: Purpose. Digitalisering ontwricht en herschikt het bestaansrecht van organisaties. Keuzes gaan over meer dan technologie. Het draait om het mobiliseren van draagvlak, wendbaarheid en slagkracht. Digitale transformatie vergt een bestaansboodschap: hoe relevant ben je straks?

DEELNEMERS

Het programma is exclusief voor uitbestedende organisaties. Deelnemers zijn voor 70 procent actief binnen de vraagkant van de markt: o.a. CIO’s en vendor managers. Maximaal 30 procent van de genodigden bestaat uit de aanbodkant van de markt, die op persoonlijke invitatie worden uitgenodigd. Werkt u voor een uitbestedende organisatie en wilt u ook komen? Geef u dan nu op, via onderstaand formulier.

SPREKERS

Skilled Agile: Transforming the Beast
Leon Bedaux, Director IT KPN
Met 650 professionals in zelfsturende teams is KPN een voorloper in Scaled Agile. Technologie verandert zo extreem snel dat een nieuwe cultuur en mindset het enige is dat houvast biedt. Welk flexibel organisatiemodel past daar nog bij? Welke radicale kostenverlagingen zijn te bereiken en waarom moet je juist niet extra investeren? Waar moet je echt mee kappen? Leon laat zien welke heilige huisjes zijn omgegooid en hoe je binnen een grote organisatie je eigen weg kunt gaan en het nieuwe normaal wordt.

Social impact hackathon
Tjebbe Tauber, hackathon inspirator ABN AMRO
Wat hebben banken gemeen met zorginstellingen? Zeer hoge privacy-eisen, oude IT en een schat aan data. ABN AMRO zet met ‘Hack de Zorg’ de toon: de social impact hackathon. Wat kunnen data-analisten uit de financiële sector met genome sequencing? Binnen 48 uur volgde een doorbraak! Dat smaakt naar meer voor Tjebbe, een van de initiatiefnemers. Hoe leidde de kunst van loslaten tot innovation beyond banking.

Purpose-Driven Transformation
Gerhard van der Bijl, CDO en CIO Royal FloraHolland
Hoe verleidelijk is het om alles bij het oude te laten? Royal FloraHolland besloot het roer om te gooien. De ambitie? Met Floriday hét digitale ecosysteem worden voor de wereldwijde sierteelt. Hoe pak je dat aan? Grondige renovatie van het IT-landschap en het bouwen aan nieuwe capabilities is slechts één kant van de medaille. De andere zijde is de zingeving van verandering: draagvlak van onderop. Kwekers hebben weinig aan digitale vergezichten. Royal FloraHolland moest weer ‘in de tuin’ om te voelen wat echt nodig was: radical listening. Gerhard schetst de pijlers voor transformatie van een incumbent.

Deep Dive in Big Data
Linda van ’t Klooster, Head of Research Giarte
De feedback van alle uitbesteders is verwerkt tot een totaaloverzicht van de Nederlandse markt voor IT-uitbesteding. In deze sessie presenteren we de ontwikkelingen in de markt en de positionering van de serviceproviders. Daarnaast is er ruimte voor vragen en discussie.

PROGRAMMA

Op donderdag 28 juni 2018 zal het programma starten om 13:00 en om 16.45 worden afgesloten met een borrel op locatie. We zouden Giarte niet zijn als er ook niet een aangename verrassing in het programma is opgenomen. Er zullen vier sprekers zijn en een presentatie van Giarte waarbij het eerste exemplaar van het Outsourcing Performance boek 2018 wordt gepresenteerd. Gedetailleerde invulling van het programma volgt later.

LOCATIE

Spant! te Bussum
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum

Donderdag 28 juni 2018

CONTACT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eveline Mutsaerts (Event coördinator).
E-mail: events@giarte.com
Tel: 020 622 3444