Accenture

Accenture

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Accenture

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Accenture [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Accenture, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Accenture, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL ACCENTURE

Accenture is wereldwijd actief op het gebied van strategie, consultancy, digital, technologie en operationele dienstverlening. Deze end-to-end dienstverlening is georganiseerd over vijf industriegroepen: 1) resources; 2) health & public services; 3) products; 4) communications, media & technology en 5) financial services. Volgens Accenture is het de ervaring met internationaal geleverde projecten in eerder genoemde industrieën met de toepassing van nieuwe technologieën wat hen onderscheidt.

Enerzijds levert het bedrijf een breed portfolio en standaard- en innovatieve diensten op het gebied van IT- en outsourcing (applicatie-, infrastructuur- en business process outsourcing). Hiervoor heeft Accenture strategische samenwerkingsovereenkomsten met onder meer SAP, Oracle, Microsoft en Salesforce.com. Anderzijds staan innovatie en digitale transformatie momenteel centraal in alles wat het bedrijf doet. Accenture stelt in een groot netwerk van Innovation Centers nieuwe technologieën – van digital, cloud en security tot Artificial Intelligence – op de proef en ontwikkelt nieuwe toepassingen om klanten te helpen zichzelf opnieuw uit te vinden en hun business te transformeren. Open innovatie, service design en snelle, agile applicatieontwikkeling zijn onderdelen van die innovatie-gedreven manier van werken.

 

CONFIGUREER JE EIGEN AUTO

BMW wilde zijn klanten een totaal nieuwe en innovatieve ervaring bieden bij het kopen van een auto. Accenture creëerde daartoe de BMW i Visualiser, een augmented reality-oplossing om nieuwe tech-savvy klantgroepen op een digitale manier te enthousiasmeren. De oplossing stelt consumenten in staat een virtuele versie van een auto op ware schaalgrootte te bekijken en te configureren. Door middel van onder andere geïntegreerde sensortechnologie, bewegingstracking en ruimteherkenning kan de potentiële koper aanpassingen maken aan zowel het interieur als exterieur van de auto en zelfs de lichten en de radio aanzetten om de winkelervaring te verrijken. Het idee voor deze AR Car Visualiser ontstond tijdens een BMW-workshop in het Accenture Innovation Center in Londen. De oplossing is in drie maanden tijd ontwikkeld in samenwerking met BMW en Google. Een pilot is vervolgens uitgevoerd in een aantal geselecteerde showrooms in 11 landen, waaronder Nederland.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 34,9 mld. USD* ?
Nederland - ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Naast allianties met Microsoft, Oracle, Salesforce en SAP heeft Accenture meer dan 150 strategische allianties, o.a. met Automation Anywhere, Blue Prism, IPsoft, Pega, Workday en ServiceNow.
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000, ISO 27001, ISAE 3402/SOC1, SOC2, CMMI Level 5, OHSAS 18001
Sectoren
Accenture geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Easiness-score

Easiness-score 68

Gemaksscore voor niet-standaarddienstverlening

WoW-factor

WoW-factor 50%

Percentage "positief" verrast

Hoogste Proactiviteitsscore

Hoogste Proactiviteitsscore 68

Innovaties

  Bekijk het profiel van Accenture op cloudsourcing.nl