BT

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score BT

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score BT [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

BT 

[[FILTER]]

 

BT [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL BT

BT Global Services, onderdeel van BT Group, is een internationale netwerk- en IT-dienstverlener die klanten uit 180 landen bedient uit vrijwel alle sectoren. Het bedrijf heeft 17.000 medewerkers en richt zich specifiek op het topsegment van de grootzakelijke, internationale markt. BT heeft klanten als DHL, MasterCard, Etihad Airways, Nationwide Building Society, Carrefour en Unilever. Het bedrijf levert diensten op het gebied van security, collaboration, customer experience, cloud en netwerken en werkt hierbij samen met uiteenlopende technologiepartners, zoals Cisco, Microsoft, Amazon Web Services, Dell EMC, Oracle, Poly en Symantec. De focus van de dienstverlening ligt op het helpen van klanten bij hun digitale transformatie. BT gelooft daarbij in de kracht van sterke, strategische partnerships, ook om klanten zo veel mogelijk keuzevrijheid te bieden. Volgens BT hebben zij een portfolio van diensten en oplossingen waarin competenties, technologie en partners samenkomen.

 

EXTERN SECURITYTEAM BINNEN DE EIGEN MUREN

Nationwide Building Society, de op een na grootste Britse coöperatieve hypotheekverstrekker met meer dan 15 miljoen klanten, is een fusieproduct van vele tientallen organisaties. De bank wil graag optimaal inspelen op veranderend klantgedrag – dat steeds meer online en mobiel van karakter wordt. De bank is doorlopend op zoek naar manieren om klanten meer gepersonaliseerd te bedienen. Omdat data security en privacybescherming speerpunten van de digitale strategie van Nationwide zijn, wil de bank de bestaande processen en voorzieningen op het gebied van threat management en operationele veerkracht verder optimaliseren. Nationwide is na een selectieprocedure een zesjarig samenwerkingsverband met BT aangegaan, waarbij BT als partner de zorg overneemt voor IT- en netwerkbeveiliging. Daarbij worden best practices ingezet, maar ondertussen wordt ook gewerkt aan de ontwikkeling van zowel nieuwe oplossingen als meer agile werkwijzen die aansluiten op de snelle ontwikkelingen en de verdere groei. Aan BT de uitdaging om hierbij zowel recht te doen aan de eigen standaarden, als aan de standaarden van toezichthouders, zoals ISO 20000 en richtlijnen op het gebied van PCI DSS. BT heeft hiervoor eigen operationele teams ondergebracht bij Nationwide’s Enterprise Command Centre.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 4,7 mld. GBP (FY18/19) ?
Nederland ? ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Cisco, Citrix, Dell EMC, Dolby, Dynatrace, Fortinet, HPE, IBM Cloud, Infovista, Microsoft, Microsoft Azure, NetApp, Office 365, Oracle, Polycom, Riverbed, Salesforce, SAP, Trend Micro, T-Systems Dynamic Services for SAP Solutions, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000, ISO/IEC 27001, ISAE 3402/SSAE18/SOC1 Type II, PCI-DSS Customer compliance support
Sectoren
BT geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Bekwaamheid

Hoogste Trustindicator 66

Hoogste Trustindicator

Infrastructure Management

Hoogste Domeinscore 6,6

Hoogste Domeinscore

Capaciteit

Hoogste Flexibiliteitsindicator 66

Hoogste Flexibiliteitsindicator

  Bekijk het profiel van BT op cloudsourcing.nl