Cegeka

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Cegeka

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Cegeka [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Cegeka, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Cegeka, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL CEGEKA

Het van origine Belgische Cegeka is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een IT-dienstverlener van Europees formaat. De organisatie telt, door een combinatie van organische groei en overnames, 4.000 medewerkers in negen landen. In Nederland heeft Cegeka twee vestigingen en zo’n 500 medewerkers. Cegeka biedt een breed palet aan diensten op het gebied van onder meer infrastructuur, applicatieontwikkeling en -beheer en end user management. Cegeka geeft aan dat zij op deze manier haar klanten ontzorgt en er bandbreedte wordt gecreëerd voor innovatie van de business. Onder het motto ‘van dichtbij meemaken’ werkt Cegeka nauw samen met CIO’s om IT-oplossingen en diensten te vernieuwen. Voor het komende jaar staan enkele belangrijke thema’s op de innovatie-agenda. Onder het label ‘Workplace fit for future’ presenteert het bedrijf een complete werkplekoplossing waarbij de user experience centraal staat. In de ‘trusted cloud’ combineert Cegeka private en public clouds in een hybride mix die afgestemd is op de opdrachtgever. En doordat Cegeka actief is in zowel het beheren van infrastructuur als ontwikkeling en beheren van applicaties is er ook een ruim aanbod en expertise op het vlak van ‘DevOps’.

 

BECOMING THE BEST DIGITAL AIRLINE

Luchtvaartmaatschappij Transavia wil de beste digitale low cost luchtvaartmaatschappij worden. Met digitale oplossingen – inclusief de volledige digitalisering van de processen ‘aan de achterkant’ – wil het bedrijf het proces voor de klant zo soepel mogelijk maken. Een werkplek die is afgestemd op de behoefte van een specifieke medewerker is hier een belangrijk onderdeel van. Om dat te realiseren heeft Transavia het beheer van zijn werkplekken, applicaties en IT-infrastructuur uitbesteed aan Cegeka. Op basis van een Best Value Procurement (BVP) proces is gekozen voor Cegeka, die de IT-infrastructuur heeft ondergebracht in een hybride cloudomgeving. Daarnaast is Cegeka verantwoordelijk voor het technisch beheer van de meer dan honderd applicaties waar Transavia mee werkt.

De belangrijkste succesfactoren van de samenwerking zijn het waarborgen van continuïteit (24/7), het behalen van een jaarlijkse reductie in operationele kosten en het optreden als partner in de digitale transformatie die Transavia de komende jaren zal doorvoeren. De dienstverlening van Cegeka stelt Transavia in staat onderscheidend en relevant te zijn voor klanten en deze een zeer soepele reiservaring te bieden.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 440 mln. EUR* ?
Nederland 89 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Aruba, Cisco, Citrix, Dell EMC, Docker containers, Dynamics, Fortinet, Google Cloud platform, HPE, IBM, Liquit, MicrosoftAzure, NetApp, Office 365, Okta, OpenShift, OpenStack SDDC, Outpost24, Oracle, SAP, Safenet, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO/IEC 27001, ISAE 3000/SOC2 (De financieel relevante processen uit het ISAE 3402/SOC1-rapport zijn opgenomen in het ISAE 3000-rapport), NEN 7510
Sectoren
Cegeka geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 79

Bekwaamheid

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 8,3

Private cloud hosting and storage (Infrastructure Management)

Easiness-score

Easiness-score 66

Gemaksscore voor niet-standaarddienstverlening

  Bekijk het profiel van Cegeka op cloudsourcing.nl