Centric

Centric

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Centric

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Centric [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Centric, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Centric, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL CENTRIC

Centric is van oorsprong een Nederlandse IT-dienstverlener met een regionale focus. Inmiddels is het bedrijf in meer dan negen landen actief. De dienstverlening van Centric omvat softwareontwikkeling, detachering, business process outsourcing en IT-outsourcing. Voor softwareontwikkeling heeft Centric de focus op specifieke branches, namelijk (lokale) overheid, retail, logistiek, financials, wonen en zorg. Het bedrijf werkt hierbij met alle gerenommeerde technologiepartners samen. Daarnaast maakt Centric deel uit van de Global Workspace Alliance (GWA), een internationaal samenwerkingsverband van IT-dienstverleners op het vlak van IT-outsourcing van werkplekken en clouddienstverlening. Het bedrijf stelt zich te onderscheiden door diepgaande kennis van zowel IT-infrastructuren als softwareontwikkeling te combineren met branchekennis en door een platte, toegankelijke organisatiestructuur. Centric richt zich op een hoge gebruikerstevredenheid, een maximaal innovatievermogen en een optimale risicobeheersing. Een van de bouwstenen hiervan is het samen met haar klanten realiseren van een experience agreement. Centric’s dienstenspectrum zal komende jaren niet veranderen. Het bedrijf streeft naar zowel organische groei als via overnames van gespecialiseerde partijen.

 

BELASTINGEN OP ORDE

Vorig jaar heeft gemeente Amsterdam een nieuwe SaaS-applicatie geïmplementeerd die medewerkers via slimme, gestandaardiseerde workflows helpt bij het uitvoeren van processen op het vlak van belastingzaken. De oplossing, Key2Belastingen van Centric, die in meer dan 100 Nederlandse gemeenten wordt gebruikt, zorgt voor een versterkte controle over de financiën, draagt bij aan een meer efficiënt werkproces en levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Dat komt onder meer doordat integraties zijn aangebracht met de gemeentelijke basisadministratie. Hierdoor worden wijzigingen in persoonsgegevens van burgers automatisch doorgevoerd in de belastingsystemen. De oplossing omvat zowel een portal dat bedrijven en particulieren ondersteunt bij het regelen van belastingzaken als een portal dat medewerkers van het KCC (Klantcontactcenter van de gemeente) helpt bij de dienstverlening. De inzet van Key2Belastingen als SaaS-oplossing betekent dat de gemeente Amsterdam zich niet hoeft bezig te houden met technisch beheer. Ook een deel van het functioneel beheer ligt bij Centric.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 467,8 mln. EUR* ?
Nederland 346,9 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Cisco, Citrix, Commvault, Dell EMC, Fortinet, Gemalto, HP, HPE, IBM Cognos, Ivanti (RES Software), Microsoft Azure, NetApp, Office 365, Oracle, Red Hat, Safewhere, ServiceNOW, Symantec, Veeam, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISAE 3402/SOC1 Type II, ISO 31000, ISO 37500, ISO 26000, ISO 27002, NEN 7510
Sectoren
Centric geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 75

Betrouwbaarheid

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 8,0

Physical device management (End User Management)

Superfans

Superfans 29%

Percentage "absoluut" aanbevelen

  Bekijk het profiel van Centric op cloudsourcing.nl