Conclusion

Conclusion

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Conclusion

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Conclusion [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Conclusion, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Conclusion, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL CONCLUSION

Conclusion richt zich op Business Transformatie en IT Services. Conclusion initieert, faciliteert, ontwikkelt, onderhoudt en innoveert voor en met haar klanten. Dit start met nieuwe – soms disruptieve businessmodellen gericht op optimale bediening van de klanten van de klant, concurrerend vermogen en toekomstvastheid van de business. Volgens Conclusion werkt vernieuwen het best vanuit een robuuste basis in de IT-operatie. Het vlekkeloos laten draaien van de missiekritische systemen van de klant is de eerste zorg van Conclusion. Conclusion brengt hierbij de noodzakelijke vernieuwingen aan en voorziet in innovaties. Door ‘Nachtrust as a Service’ aan te bieden, kan de focus op de transformatie gelegd worden.

Volgens Conclusion kijken zij niet alleen vanuit technologie naar de businesstransformatie van de klantorganisatie en naar haar missiekritische processen, maar dragen zij ook bij aan maatschappijkritische processen. Hierbij kan gedacht worden aan de verbetering van mobiliteit, communicatie en zorg in Nederland. De klantvraag en maatschappelijke relevantie staan centraal in haar denken en doen. Conclusion stelt zich als IT-dienstverlener te onderscheiden door haar organisatie in te richten als een wendbaar en adaptief ecosysteem van autonoom opererende, specialistische bedrijven, die ook in wisselende samenstelling de klant bedienen vanuit een totaalpropositie.

 

NACHTRUST AS A SERVICE

Eneco is gericht op ‘Duurzame energie van iedereen’. Een robuust, flexibel en schaalbaar IT-landschap is ook voor Eneco noodzakelijk om te kunnen innoveren en transformeren. Conclusion verzorgt hiervoor ‘Nachtrust as a Service’, wat concreet inhoudt dat Conclusion 24/7 missiekritische dienstverlening biedt op de zogenaamde Operationele Technologie asset-ketens van Eneco. Deze ketens bestaan onder meer uit systemen die de warmtecentrales en windmolens van Eneco aansturen. Naast het 24/7 missiekritische beheer wordt het operationele technologie-landschap ook doorontwikkeld en vernieuwd. De IT-infrastructuur wordt gemoderniseerd en het applicatielandschap, inclusief de assetplatformen, worden binnen de Conclusion Cloud ondergebracht. Conclusion neemt binnen dit IT-landschap de ketenverantwoordelijkheid op zich en gaat hiervoor een samenwerking aan met Eneco Energy Trade. Naast deze ‘nachtrust’ in IT-dienstverlening verzorgt Conclusion het technisch beheer en de ketenregie van het SAP-landschap van Eneco. Als onderdeel van de dienstverlening wordt het gehele SAP-landschap van Eneco naar Microsoft Azure gemigreerd én wordt de upgrade gemaakt naar de HANA-database. Hierdoor wordt het SAP-landschap van Eneco naar een schaalbaar en flexibel platform gebracht en wordt het landschap voorbereid op de komende S/4HANA-migratie.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland 207 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Citrix, HPE, IBM Bluemix, Ivanti (RES Software), Mendix, Microsoft, Microsoft Azure, Mulesoft, Office 365, OpenStack, Oracle, OutSystems, RedHat, SAP, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISO 20000, ISAE 3402/SOC1, SKAO CO2 prestatieladder, FIRA
Sectoren
Bouw, Financiële dienstverlening, Overheid/Publieke dienstverlening, Retail, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Superfans

Superfans 30%

Percentage "absoluut" aanbevelen

Easiness-score

Easiness-score 82

Gemaksscore voor niet-standaarddienstverlening

WoW-factor

WoW-factor 68%

Percentage "positief" verrast

  Bekijk het profiel van Conclusion op cloudsourcing.nl