Detron

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Detron

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Detron [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Detron, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Detron, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL DETRON

Detron is een Nederlandse ICT-dienstverlener, actief op vier domeinen: werkplekdiensten, (hybride) cloud- en infrastructuurdiensten, connectivity en security. Het bedrijf is actief binnen de zakelijke dienstverlening, (centrale en lokale) overheden, zorg, wonen en retail. Het zwaartepunt van de omzet van Detron ligt op het vlak van hybride clouddienstverlening en secure endpoint management. Het bedrijf stelt zich te onderscheiden met de combinatie van IT- en communicatiedienstverlening. Detron is specialist in Skype for Businessoplossingen en levert diensten op het vlak van (industriële) Internet of Things-toepassingen. Met haar Customer Intimacy-strategie kiest Detron voor organische groei, gericht op de vier genoemde domeinen.

 

INFRASTRUCTUUR ALS EEN DIENST

ProMessa, een onafhankelijk onderdeel van supermarktketen COOP, verzorgt de vleespakketten van COOP en een negental andere supermarktorganisaties. ProMessa heeft innovatie hoog in het vaandel staan, wat zichtbaar is in de ver doorgevoerde automatisering van de productielijn en de magazijnen, zodat er snel kan worden ingespeeld op de frequent wijzigende marktvraag. De IT-organisatie van COOP was op zoek naar een partij die op locatie het beheer van de IT-omgeving van ProMessa kon overnemen. Na een analyse van Detron bleek dat de IT-omgeving instabiel was en veel downtime en performance problemen kende en daarmee niet geschikt was voor 24/7-productie. Detron stelde voor om, in plaats van beheer op locatie, de gehele IT-infrastructuur als dienst af te gaan nemen, waarbij Detron als IT-partner ownership neemt over het vernieuwen en verbeteren, de lifecycle en de continuïteit van de IT-omgeving. Om voor de kortere termijn al aan stabiliteit te winnen, bood Detron interim-oplossingen als dienst, waaronder een tijdelijk productieplatform en netwerkonderdelen. Uiteindelijk is de gehele IT-omgeving tot aan de databases vervangen en geoptimaliseerd en wordt deze geleverd als dienst. De nieuwe omgeving is al drie jaar stabiel en er zijn geen verstoringen geweest die de productie hebben beïnvloed.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland 91,1 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Advantech, Aerohive, Amazon Web Services, Cisco, Citrix, Dell EMC, HPE, IBM, Ivanti (RES Software), Microsoft, Microsoft Azure, Mitel, Oracle, Office 365, SfB, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402/SOC1 Type I. Verwacht in 2018: ISAE 3402/SOC1 Type II.
Sectoren
Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Retail, Wonen, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 79

Bereidheid

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 7,6

Non-cloud datacenter hosting and storage (Infrastructure Management)

Easiness-score

Easiness-score 74

Gemaksscore voor niet-standaarddienstverlening

  Bekijk het profiel van Detron op cloudsourcing.nl