Detron

Outsourcing Recommendation

Grafiek
 

Percentage positieve aanbevelingen Detron

 

Percentage Positieve aanbevelingen [[FILTER]]

 

Percentage Positieve aanbevelingen Detron [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Detron, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Detron, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Detron

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Detron [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere service provider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL DETRON

Detron is een Nederlandse IT-dienstverlener, actief op vier domeinen: werkplekdiensten, security, connectivity en infrastructuurdiensten. Het bedrijf is vooral actief in de sectoren centrale en lokale overheid, manufacturing, zakelijke dienstverlening en retail. Het zwaartepunt van de omzet van Detron ligt op het vlak van clouddienstverlening. Het bedrijf onderscheidt zich door de combinatie van IT- en telecomdienstverlening; een belangrijk deel van de dienstverlening is gericht op de integratie van IT en telecom – denk aan de integratie van vast en mobiel en end user-support op alle mogelijke endpoints. Detron is ook specialist in Skype for Business-oplossingen en levert diensten op het vlak van (industriële) Internet of Things-toepassingen.

SUCCESSEN

Stichting Juzt is een grote aanbieder van specialistische jeugd- en opvoedhulp bij complexe problemen en helpt gezinnen die met huiselijk geweld te maken hebben. Detron leverde Juzt een nieuwe IT-omgeving. Van Juzt wordt verwacht dat ze innovatief is en steeds met de juiste oplossingen komt, waarbij de cliënt centraal staat. Dat betekent ook overhead zo veel mogelijk beperken en de kosten waar mogelijk schaalbaar maken. Detron levert een totaalpakket op basis van managed hosting, cloudback-up, cloudwerkplekken en regiediensten waaronder regievoering over de implementatie van een nieuwe telefonie-oplossing. Alles is ingericht op flexibel, schaalbaar en mobiel werken volgens hoge kwaliteitseisen waarbij de beveiliging van de endpoints van alle medewerkers goed is geregeld.

STRATEGIE 2020

In de midmarket is er een groeiende vraag naar hybride cloudoplossingen te zien. Niet alleen in de IT maar ook in de telecommunicatie is een beweging richting de cloud zichtbaar. Mkb-ondernemingen maken relatief veel tempo met de migratie naar de cloud, grotere organisaties gaan behoedzamer met die verandering om. Zo houden ze bijvoorbeeld vaak nog een on ­premises-oplossing aan, zoals een telefooncentrale. Daarnaast is het Internet of Things sterk in opmars. Bedrijven willen steeds vaker koppelingen tussen machines en hun IT-platform voor monitoring en analysedoeleinden. Met haar Customer Intimacy-strategie kiest Detron voor organische groei en blijft zich als generalist op de vier genoemde domeinen richten.

  Omzet Aantal werknemers
Global - ?
Nederland 103 mln. EUR* ?

*Omzet 2016

Aantal evaluaties in OP2017 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Cisco, Citrix Workspace Cloud, Dell EMC, Fortinet, Google Apps for Work, HPE, Microsoft, Microsoft Azure, Nutanix, Office 365, OpenStack, Oracle, SAP, SoftLayer, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510. Verwacht in 2017: ISAE 3402/SOC1 Type I. Verwacht in 2018: ISAE 3402/SOC1 Type II
Sectoren
Detron geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.
  Bekijk het profiel van Detron op cloudsourcing.nl