Detron

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Detron

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Detron [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Detron 

[[FILTER]]

 

Detron [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL DETRON

Detron is een Nederlandse IT-dienstverlener die zich richt op vier sectoren binnen de zakelijke markt: de (centrale en lokale) overheid, de healthcare, de industrie en de zakelijke dienstverlening. Detron is daarbij actief op vier domeinen: werkplekdiensten, (hybride) cloud- en infrastructuurdiensten, connectivity en security. Het zwaartepunt van de omzet van Detron ligt op het vlak van hybride clouddiensten en werkplekdiensten. Het bedrijf stelt zich daarbij te onderscheiden door zijn diepgewortelde kennis van zowel IT als (tele)communicatie. Beide onderdelen zijn integraal verweven in de dienstverlening. Detron is bijvoorbeeld specialist in Skype for Business-oplossingen en levert sinds ruim een jaar diensten op het vlak van industriële Internet of Things-toepassingen, waarbij het bedrijf gebruik maakt van zijn kennis en ervaring binnen de industriesector. Detron voert een Customer Intimacy-strategie en kiest voor organische groei binnen de vier hierboven genoemde sectoren.

 

INZET TECHNOLOGIE GEMODERNISEERD

PME is het pensioenfonds van de Metalektro. In totaal zijn ruim 1.300 werkgevers aangesloten bij PME met ongeveer 145.000 actieve deelnemers. Het bestuursbureau van dit fonds is gevestigd in Den Haag en is verantwoordelijk voor de strategische besluiten en het dagelijks bestuur. Het bureau stond voor de uitdaging om het IT-beheer van PME opnieuw uit te besteden en daarbij een nieuwe digitale werkplek te realiseren die goed zou aansluiten op de dagelijkse bedrijfsvoering. Detron werd geselecteerd om het integrale IT-beheer te verzorgen, waaronder het leveren van nieuwe hardware (laptops, tablets, telefoons), firewalls en access points en een goed bereikbare servicedesk. De nieuwe werkplekken zijn door middel van autopilot uitgerold. Azure Active-directory vormt de basis van het authenticatie- en securitybeleid dat bepaalt wie, en onder welke voorwaarden, een document mag lezen, bewerken of printen. Het rights management is volledig doorgevoerd voor PME. Medewerkers kunnen nu onafhankelijk van plaats en tijd op een beveiligde manier bij de voor hen toegankelijke documenten. Hierbij heeft Detron extra waarde toegevoegd door de medewerkers van PME met behulp van een gestructureerd adoptieproces wegwijs te maken in de brede set van mogelijkheden van Microsoft365. Zo wordt er meer samengewerkt in gezamenlijke documenten en is het interne mailverkeer drastisch afgenomen. Het pensioenfonds heeft inmiddels door de inzet van moderne technologie een efficiëntere manier van werken bereikt, waarbij tegelijkertijd wordt voldaan aan de strenge compliancy eisen die aan pensioenfondsen worden gesteld.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland 89,1 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Advantech, Aerohive, Amazon Web Services, Cisco, Citrix, Dell EMC, HPE, IBM, Ivanti (RES Software), Microsoft, Microsoft Azure, Microsoft Teams, Mitel, Office 365, Oracle, SfB, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402/SOC1 Type I
Sectoren
Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Bereidheid

Hoogste Trustindicator 78

Hoogste Trustindicator

WoW-factor

Percentage 48%

Percentage "positief" verrast

Hosting

Hoogste IM Dienstentevredenheidsscore 7,9

Hoogste IM Dienstentevredenheidsscore

  Bekijk het profiel van Detron op cloudsourcing.nl