DXC Technology

DXC Technology

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score DXC Technology

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score DXC Technology [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

DXC Technology 

[[FILTER]]

 

DXC Technology [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL DXC TECHNOLOGY

DXC Technology is een onafhankelijke end-to-end IT-dienstverlener, actief in meer dan zeventig landen. Het bedrijf richt zich met name op het ondersteunen van grote organisaties die grootschalige verandertrajecten doormaken. Het bedrijf werkt samen met een groot netwerk aan partners; DXC Technology profileert zich hiermee als onafhankelijke speler in de IT-dienstverlening. Het bedrijf levert onder meer diensten op het gebied van business process outsourcing, werkplekken, applicatiebeheer, cloud, analytics, security en consultancy. In Nederland is DXC Technology sterk vertegenwoordigd in de sectoren financiële dienstverlening, manufacturing, retail en gezondheidszorg. DXC Technology onderscheidt zich naar eigen zeggen door een agile organisatie en claimt binnen het klantenbestand veel langlopende relaties te hebben. Het is in 2017 ontstaan uit CSC en Hewlett Packard Enterprise Services (als onderdeel afgesplitst van HPE), beide met een historie van ongeveer zeventig jaar. DXC Technology ziet het als haar taak om als onafhankelijke adviseur op het vlak van technologie klanten te begeleiden in de digitale transformatie.

 

RAPPORTAGEKETEN TOEKOMSTBESTENDIG GEMAAKT

VIVAT, de organisatie met merken als Zwitserleven, Route Mobiel, Reaal, nowGo en vermogensbeheerder ACTIAM, staat voor meer dan 150 jaar financiële dienstverlening. Zoals bij iedere verzekeraar beschikt VIVAT over teams met actuarissen die zich bezighouden met het bepalen en beheren van risico’s en tarieven. Hierbij worden grote hoeveelheden data verwerkt uit verschillende bronnen. VIVAT verwacht dat in de toekomst het aantal externe databronnen flink zal toenemen. Om op deze groei te anticiperen en volledig te kunnen blijven voldoen aan de steeds zwaardere eisen van toezichthouders, moet de rapportageketen aan steeds meer voorwaarden voldoen. VIVAT schakelde DXC Technology in voor het optimaliseren van de datasourcingprocessen die de risicomodellen van VIVAT voeden. DXC Analytics realiseerde voor VIVAT een volledig geautomatiseerde en controleerbare dataketen die zorgt voor de vertaalslag van bronsystemen naar data die worden gebruikt door de systemen van actuarissen. De nieuwe oplossing levert een hogere verwerkingssnelheid op bij het controleren en compliant beschikbaar stellen van (nieuwe) databronnen, vergroot de datakwaliteit, vergroot de mogelijkheden voor beheer en analyse, en zorgt voor een hoogwaardig wijzigingsproces. Tevens werd op kosten bespaard, onder meer door een reductie in de bewerking van datasets. De herbruikbare oplossing draait op het DXC Analytics Platform in een Virtual Private Cloud in Frankfurt en wordt beheerd en doorontwikkeld door een DXC-team, bestaande uit beheerders met actuariële kennis.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 24,6 mld. USD (FY18) ?
Nederland - ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
DXC Technology werkt in een netwerk van ruim 250 partners. DXC maakt onderscheid tussen 14 Strategic Partners (o.a. Amazon Web Services, Microsoft, Oracle, SAP, ServiceNow) en meer dan 200 Solution Partners (o.a. Citrix, Hitachi Vantara, NetApp, Salesforce, Symantec, Workday).
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISO 20000
Sectoren
DXC Technology geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Bereidheid

Hoogste Trustindicator 68

Hoogste Trustindicator

Infrastructure Management

Hoogste Domeinscore 8,4

Hoogste Domeinscore

Aanpassingsvermogen

Hoogste Flexibiliteitsindicator 65

Hoogste Flexibiliteitsindicator

  Bekijk het profiel van DXC Technology op cloudsourcing.nl