Endava

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Endava

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Endava [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Endava 

[[FILTER]]

 

Endava [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL ENDAVA

Endava is een IT-dienstverlener die al meer dan achttien jaar wereldwijd actief is voor klanten in de banken- en verzekeringssector, de gezondheidssector, telecommunicatie, media, technologie en retail. Endava realiseert jaar op jaar een constante groei en is afgelopen jaar een beursgenoteerd bedrijf geworden. Endava heeft momenteel meer dan 5.300 werknemers verspreid over vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken en Amerika en delivery centers in Centraal-Europa en Zuid-Amerika. Om haar klanten te helpen om relevanter en efficiënter te werken in de digitale wereld, biedt Endava oplossingen aan op het gebied van Digital Evolution, Agile Transformation en Automation. Het is Endava’s missie om mensen te helpen succesvol te zijn en dat geldt voor klanten, medewerkers en gebruikers. Het bedrijf streeft naar langetermijnrelaties en heeft ook in Nederland een solide basis van loyale klanten.

ALS SNELHEID EN NAUWKEURIGHEID CRUCIAAL ZIJN

Endava heeft recentelijk verschillende klanten geholpen op het gebied van contractmanagement, waarbij het verwerken van papieren documenten wordt geautomatiseerd. Voor veel bedrijven is het namelijk een uitdaging om niet alleen papieren documenten te digitaliseren, maar ook de inhoud ervan digitaal te begrijpen en te gebruiken zoals een mens dat doet. Zo is voor een wholesale bank de wettelijke contractmonitoring van financiële leningen geautomatiseerd door cognitieve automatisering. Juridische en financiële verplichtingen uit de contracten en rapporten worden hierbij vergeleken met verschillende (externe) databronnen om de naleving van het contract te valideren en te controleren. Voor een dienstverlener op het gebied van subsidieadvies wordt cognitieve automatisering toegepast bij de verwerking van duizenden papieren documenten die bewijs moeten leveren voor het uitgeven van de subsidie. Onafhankelijk van de indeling, de structuur of het type document, wordt de juiste informatie digitaal onttrokken en inzichtelijk gemaakt. Hoe eenvoudig het ook klinkt, de complexiteit van de technologieën achter cognitieve automatisering is aanzienlijk en bestaat bijvoorbeeld uit linguïstische technologieën en machine learning. Door de automatisering zijn voor Endava’s klanten handmatige en foutgevoelige processen overbodig geworden en zijn de operationele uitgaven aanzienlijk gedaald door de snellere digitale verwerking van de documenten.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 217,6 mln. GBP ?
Nederland 20 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Cloud, AngularJS, Apigee, Backbone.js, Chef, CloudHub, Docker, Java, JBoss, Liferay, MarkLogic, Mendix, Microsoft Azure, Mule ESB, MuleSoft, MySQL, .NET, Scala, Sitecore, Spark, Spring, SQL Server, WebSphere
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO/IEC 27001, CMMI level 3
Sectoren
Endava geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Communicatie

Hoogste Trustindicator 84

Hoogste Trustindicator

Application Development

Hoogste AM Dienstentevredenheidsscore 8,7

Hoogste AM Dienstentevredenheidsscore

Aanpassingsvermogen

Hoogste Flexibiliteitsindicator 90

Hoogste Flexibiliteitsindicator

  Bekijk het profiel van Endava op cloudsourcing.nl