Ictivity

Ictivity

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Ictivity

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Ictivity [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Ictivity 

[[FILTER]]

 

Ictivity [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL ICITIVITY

Ictivity is actief op het vlak van ontwerp, implementatie en beheer van IT-infrastructuren en productiviteitsoplossingen. Het bedrijf richt zich daarbij op middelgrote organisaties waarbij 55 procent van de omzet afkomstig is uit de non-profitsector (zorg en lokale overheden) en de rest uit het bedrijfsleven. Vanaf dag één is de organisatie een pure dienstverlener: er wordt geen hardware of software geleverd. De laatste jaren heeft Ictivity de markt zien veranderen: IT-landschappen worden steeds complexer, wat steeds meer gespecialiseerde kennis vereist en organisaties willen zich meer richten op de kernactiviteiten. Ictivity neemt als services integrator dan ook steeds vaker de volledige verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving: managed services vormt circa vijftig procent van de activiteiten. Uitgangspunt voor de dienstverlening van Ictivity, zo stelt het bedrijf, is dat IT niet bij techniek begint, maar bij de gebruiker. Ictivity werkt naar eigen zeggen toe naar een transparant model waarbij afgerekend kan worden op basis van tevredenheid en productiviteit van de IT-eindgebruiker: alleen een optimale adoptie van nieuwe technologie zorgt er volgens Ictivity voor dat die technologie gaat renderen en organisaties slagen in hun digitale vooruitgang.

FUNDAMENT GELEGD VOOR INNOVATIE

Liemerije levert ouderenzorg in de Liemers, een regio ten zuidoosten van Arnhem. Liemerije heeft een aantal kleinschalige voorzieningen met zorg voor ouderen met psychogeriatrische, gerontopsychiatrische en somatische problematiek. De cliënten wonen in een van de zeven huizen of verblijven er tijdelijk voor revalidatie of dagbehandeling. Ruim 800 medewerkers en 600 vrijwilligers zetten zich dagelijks met passie in voor de allerbeste zorg. Het is voor Liemerije belangrijk een werkomgeving te bieden waarin medewerkers zichzelf kunnen zijn en zich kunnen blijven ontwikkelen. Vanuit de behoefte aan meer flexibiliteit en innovatie door slimmere inzet van IT heeft Liemerije ervoor gekozen de IT uit te besteden aan een partner. Liemerije spreekt bewust over een partnership, aangezien de digitale vooruitgang volgens hen alleen succesvol kan zijn als er ook een goede samenwerking is tussen de partijen onderling. Met de stap naar het uitbesteden van de IT-omgeving heeft Liemerije tegelijkertijd de keuze gemaakt voor een online werkplek waarbij gebruikersgemak een van de uitgangspunten was. Denk hierbij aan oplossingen zoals single sign-on en apparaat- en plaatsonafhankelijk werken. Tijdens de overstap naar de nieuwe werkomgeving is veel aandacht besteed aan adoptie door de gebruikers. Er is een uitgebreid IT-adoptieprogramma opgezet met workshops, floor walking, instructievideo’s en de inzet van de ‘Kennishub’ van Ictivity waar gebruikers informatie kunnen vinden over hun nieuwe werkplek, de applicaties en de werkprocessen.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland 20 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Aruba HPE, Citrix, Fortinet, F-Secure, Guardian360, Ivanti (RES Software), Microsoft, Microsoft Azure, Office 365, Uniserver, Veeam, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402
Sectoren
Ictivity geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Bereidheid

Hoogste Trustindicator 87

Hoogste Trustindicator

Protection & Prevention

Hoogste MS Dienstentevredenheidsscore 8,7

Hoogste MS Dienstentevredenheidsscore

Innovations

Hoogste Proactiviteitsindicator 72

Hoogste Proactiviteitsindicator