Intermax

Intermax

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Intermax

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Intermax [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Intermax 

[[FILTER]]

 

Intermax [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL INTERMAX

Intermax is een brede IT-dienstverlener en onderdeel van de Intermax Group, die verder bestaat uit Bizway, Guardian360, NFIR en Intermax Datascience. In totaal werken er zo’n 130 mensen bij de Intermax Group. Het accent van de dienstverlening ligt op cloudmigratietrajecten en op high secure en high uptime bedrijfskritische platformen en gegevens. Intermax heeft daarom een IT Governance Maturity Model (voor optimale IT-governance binnen een regieorganisatie) ontwikkeld. Er is een focus op klanten uit de zorg, de fintech-sector en ISV’s, verticals waar de hoogste standaarden gelden op het gebied van beschikbaarheid en veiligheid van data en systemen. Het bedrijf zegt in de dienstverlening de gebruikerservaring centraal te stellen. Daarnaast is Intermax ervan overtuigd dat tevreden en capabele mensen aantoonbaar betere service leveren; reden waarom er veel wordt geïnvesteerd in goed werkgeverschap. Zo is het bedrijf ook nauw betrokken bij de Cloud IT Academy en de IT Campus. Er wordt nauw samengewerkt met partners als VMware, ESET, CyberArk, AWS, Huawei, Microsoft, Veeam, Juniper en Fortinet. Intermax is daarnaast nadrukkelijk actief in branchevereniging DHPA en NBIP (Nationale Beheersorganisatie Internet Providers); bij de NBIP heeft Intermax aan de wieg gestaan van de NaWas (Nationale Anti-DDOS Wasstraat).

 

NAAR DE CLOUD

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg met meer dan vijftig locaties in Zeeland. Jaarlijks zorgen 1.400 medewerkers voor de behandeling of begeleiding van bijna 13.000 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met uiteenlopende problemen: van psychiatrische stoornissen, verslaving, veiligheid en problemen op het gebied van wonen en werken, tot en met huiselijk geweld. Emergis was op zoek naar toekomstbestendige IT-dienstverlening die aansluit op de behoeften van de interne organisatie. Enerzijds wilde Emergis redundante beschikbaarheid van IT op alle locaties, anderzijds moest worden voldaan aan strenge regelgeving op het gebied van privacy en veiligheid. Intermax heeft Emergis hierbij ondersteund. In eerste instantie heeft Intermax de bestaande IT-omgeving overgenomen. Vervolgens is met minimale downtime de gehele infrastructuur en het applicatielandschap overgezet naar de managed private HealthCloud van Intermax, die specifiek is ontworpen voor Nederlandse zorginstellingen die aan onder meer NEN 7510 moeten voldoen. Daarna is de omgeving waar alle virtuele werkplekken op draaiden, gemigreerd – zonder onderbreking, binnen de gestelde tijd en binnen het beschikbare budget. De IT-omgeving van Emergis draait nu in de Intermax HealthCloud. Die zorgt voor schaalbare IT-dienstverlening waarbij alle data gegarandeerd wordt opgeslagen in Nederland. Het dataverkeer tussen de verschillende datacentra wordt bovendien versleuteld op het niveau van de glasvezels.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland 15,5 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Fortinet, IBM Cloud, Juniper Networks, Microsoft Azure, Office 365, Veeam, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27018, ISAE 3402/SOC1 Type II, NEN 7510, ISO 20000-1 en SOC2, ISO 22301
Sectoren
Financiële dienstverlening, IT & Telecom, Overheid/Publieke dienstverlening, Retail, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

End User Management

Hoogste Domeinscore 8,7

Hoogste Domeinscore

Zero Repeat

Hoogste Proactiviteitsindicator 85

Hoogste Proactiviteitsindicator

Superfans

Percentage 44%

Percentage "absoluut" aanbevelen

  Bekijk het profiel van Intermax op cloudsourcing.nl