myBrand

myBrand

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score myBrand

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score myBrand [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

myBrand 

[[FILTER]]

 

myBrand [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

*Deze pagina bevat uitsluitend gegevens en scores van myBrand. In de benchmark en in het profiel van Conclusion zijn de scores van Conclusion en myBrand samengevoegd.


 

BEDRIJFSPROFIEL MYBRAND

myBrand, onderdeel van Conclusion, levert als integrale SAP-dienstverlener een volledig dienstenpalet aan bedrijven in de Nederlandse corporate midmarket. Een deel van de klanten is internationaal werkzaam maar heeft wel de DMU in Nederland. myBrand is actief op het gebied van hosting en technisch en functioneel applicatiebeheer, maar ook op het gebied van (greenfield) SAP-implementaties en Rapid Application Development Platforms. Daarnaast worden klanten begeleid bij het implementeren van nieuwe en innovatieve SAP-oplossingen, zoals SAP Hybris Customer Engagement & Commerce, SAP SuccessFactors en SAP S/4HANA. myBrand levert hosting vanuit twee datacenters (private suites) met eigen hardware. myBrand stelt zich te onderscheiden door zich structureel en systematisch te richten op een maximale klanttevredenheid. Voor myBrand is kwaliteit een uitgangspunt, langetermijndienstverlening een streven en zijn optimale dienstbeleving en een goede relatie vereisten.

 

NAADLOZE OVERGANG

Nippon Electric Glass (NEG) in het Groningse Hoogezand is thuis in glasvezel, bouwt op jarenlange ervaring en produceert glasvezel voor met name de automotive industrie, scheepvaart en windmolenproducenten. myBrand heeft ervoor gezorgd dat NEG in april 2018 met twee fabrieken – zowel in Hoogezand als in het Engelse Wigan – in minder dan één jaar overging naar SAP S/4HANA, met de SAP Fiori Suite als user interface. Tijdens de migratie draaiden de processen in de fabrieken gewoon door, terwijl NEG vóór de implementatie nog nooit met SAP had gewerkt. Aan dit succes lag een gedegen plan van aanpak en duidelijke afstemming ten grondslag. Met de overstap naar een nieuw platform heeft NEG niet langer te maken met de verschillende systemen waarmee jarenlang moest worden gewerkt. NEG heeft ervoor gekozen om een langetermijnrelatie met myBrand op te bouwen. Vanuit de implementatie wordt NEG zowel op technisch als op functioneel vlak binnen het SAP-spectrum ondersteund; daarnaast helpt myBrand met de ondersteuning in verschillende businessprocessen.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 50,0 mln. EUR ?
Nederland 49 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Dell Boomi, Fujitsu, Microsoft Azure, NetApp, OTC, OutSystems, SAP, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO/IEC 27001, ISAE 3402/SOC1 Type II
Sectoren
Bouw, Financiële dienstverlening, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Retail, Transport & Logistiek, Wholesale, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Communicatie

Hoogste Trustindicator 86

Hoogste Trustindicator

Infrastructure Management

Hoogste Domeinscore 8,3

Hoogste Domeinscore

Superfans

Percentage 48%

Percentage "absoluut" aanbevelen