NEH Group

NEH Group

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score NEH Group

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score NEH Group [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

NEH Group, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

NEH Group, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL NEH GROUP

NEH Group B.V. bestaat meer dan 20 jaar, is volledig privately owned en de vijf oprichters zijn nog steeds actief in de organisatie. Vanuit Leusden bedient het bedrijf klanten in Nederland met IT-infrastructuurdiensten. NEH bestaat uit drie werkmaatschappijen: NEH Shared Services, met name gericht op kantoorautomatisering en ICT voor woningcorporaties en met ruim 60 van de 360 corporaties in haar hybride cloud tevens marktleider, NEH Zorg, met name gericht op kantoorautomatisering en ICT voor zorginstellingen (care) en NEH ICT Solutions, wat zich richt op de levering van producten en projecten aan alle bedrijven. De techniek is voor NEH een gegeven, het onderscheid wordt volgens NEH gemaakt op het gebied van beveiliging, focus op de gebruikers door mensgericht gedrag en ervaring met de relevante applicaties en partijen in de sectoren corporaties en zorg.

NEH’ers geven aan plezier te hebben in het ontzorgen van anderen. Alle NEH-medewerkers worden, naast technische trainingen, expliciet getraind en gecoacht op sociaal en klantgericht gedrag. NEH kiest voor een organische groei en zal zich de komende jaren als gespecialiseerde dienstverlener blijven richten op zowel woningcorporaties als de zorg.

 

INSPELEN OP VERGRIJZING EN DUURZAAMHEID

Woonstichting Triada is al meer dan 100 jaar actief in haar werkgebied dat bestaat uit Hattem, Heerde en Epe, waar zij aan ruim een kwart van de bevolking in deze gemeenten huisvesting bieden. Op de agenda van Triada staat onder meer het inspelen op de vergrijzing (het woningaanbod bestaat voor 80 procent uit eengezinswoningen) en verduurzaming. Daarnaast is de organisatie druk bezig met de AVG en informatieanalyses. In 2018 heeft Triada haar keuze voor een toekomstbestendige IT-omgeving bestendigd door deze onder te brengen in de NEH-hybride cloud. Corporaties zijn weliswaar gewend alles zelf te doen, maar moeten de balans vinden tussen zelf doen en outsourcen. Triada wilde niet meer zelf alle risico’s dragen die er bij horen als ‘alles op eigen servers draait’. Daarnaast profiteert Triada bij de ondersteuning van de inhoudelijke ervaring van NEH en wil Triada graag blijven beschikken over up-to-date technische kennis.

  Omzet Aantal medewerkers
Global ? ?
Nederland 12,4 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Aareon, cegeka-dsa, Cisco Meraki, Citrix, Dell EMC, HPE, Itiris, Ivanti, Microsoft, NCCW, NDIX, Northwave, Pure Storage, Techxx, Tele2, Unexus, Zscaler
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO/IEC 27001, ISAE 3402/SOC 1 Type I en Type II
Sectoren
Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Transport & Logistiek, Wonen, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 79

Bereidheid

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 7,9

Security and threat management (IM) & Business application provisioning (EUM)

Easiness-score

Easiness-score 67

Gemaksscore voor niet-standaarddienstverlening