NetRom

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score NetRom

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score NetRom [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

NetRom 

[[FILTER]]

 

NetRom [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL NETROM

NetRom Software is een Nederlandse IT-dienstverlener, in handen van Nederlandse aandeelhouders, die gespecialiseerd is in softwareontwikkeling, onderhoud en Quality Assurance. Sinds de oprichting in 1999 is NetRom uitgegroeid tot een grote nearshore partner voor bedrijven in Nederland en België. Het development center ligt in Craiova, Roemenië. Ruim driehonderd academisch opgeleide developers en testers werken met technologieën als Java, PHP, Microsoft en Mobile Development. Door jarenlange kennis en ervaring komen de softwareoplossingen terecht in uiteenlopende sectoren: van finance en telecom tot healthcare. Naast Independent Software Vendors heeft NetRom verschillende grote eindgebruikers als klant, waaronder NVM, Boskalis en VodafoneZiggo. NetRom besteedt naar eigen zeggen veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en Human Resource Management. Zo zijn de medewerkers geregeld en intensief aan de slag voor lokale maatschappelijke projecten. Dit draagt volgens het bedrijf bij aan langetermijndoelstellingen en zeer lage verzuim- en verloopcijfers. Bovendien creëert het vertrouwen bij partners, zo stelt NetRom. Het bedrijf streeft naar het continueren van de huidige vijftien tot twintig procent jaarlijkse organische groei en heeft als doel de beste IT-werkgever in Roemenië te zijn mét de grootste toegevoegde waarde voor klanten.

 

REALISATIE VAN CONTINUOUS INTEGRATION

Sinds 2014 werkt NetRom Software samen met Ultimo Software Solutions. Ultimo biedt aan ruim 1.750 klantorganisaties in meerdere landen webgebaseerde standaardoplossingen, die kunnen worden aangepast aan de processen en behoeften van vrijwel elke organisatie. Belangrijke domeinen waarbij de software van Ultimo (integraal) wordt ingezet, zijn facility-, maintenance-, fleet- en IT-servicemanagement. Een specifieke oplossing om medische apparatuur te beheren en te onderhouden heeft Ultimo in de ziekenhuiswereld een marktaandeel opgeleverd van 75 procent. Andere belangrijke sectoren zijn de industrie, logistiek en zakelijke dienstverlening. Ultimo had behoefte aan softwareontwikkelcapaciteit met kennis van deze sectoren, maar ook aan flexibiliteit. Daarom werd NetRom ingeschakeld. De oplossing van Ultimo is zeer flexibel, waardoor gebruikers hun eigen entiteiten kunnen maken en deze in elke aangepaste vorm kunnen weergeven. Ultimo werkt agile en op basis van continuous integration, wat inhoudt dat nieuwere versies van programmeurs voortdurend integreren in de shared mainline van de ontwikkelomgeving. Met NetRom ontwikkelde Ultimo een oplossing die ervoor zorgt dat men vanuit een centraal punt alle workflows kan bijhouden en autoriseren. Gebruikers kunnen hun eigen aangepaste dashboards definiëren om direct informatie weer te geven die relevant is voor hun werk.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland 16 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft
Compliancy standaarden en richtlijnen
AVG, ISO 9001, ISO/IEC 27001
Sectoren
Financiële dienstverlening, IT & Telecom, Productie & Industrie, Retail, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Bekwaamheid

Hoogste Trustindicator 90

Hoogste Trustindicator

Application Management

Hoogste Domeinscore 8,4

Hoogste Domeinscore

Superfans

Percentage 43%

Percentage "absoluut" aanbevelen