OGD

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score OGD

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score OGD [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

OGD 

[[FILTER]]

 

OGD [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL OGD

OGD ICT-diensten, opgericht in 1988 – met kantoren in Delft, Amsterdam, Eindhoven, Enschede en Utrecht, heeft haar strategisch portfolio in 2018 opnieuw ingericht. Het portfolio bestaat nu uit drie pijlers: Professional Services (detachering van IT-professionals en de inzet van consultants), Outsourcing en Software & Business Intelligence. OGD stelt zich te onderscheiden door een jonge, open, innovatieve en informele bedrijfscultuur, wat veel handvatten biedt voor samenwerking. OGD kiest bewust voor partnerships in plaats van leveranciersovereenkomsten. De organisatie ontzorgt haar klanten, bouwt toekomstbestendige IT-omgevingen en ontwikkelt samen met klanten nieuwe en hernieuwde businessapplicaties. Technisch wordt hier invulling aan gegeven door middel van cloudorkestratie, full-stack softwaredevelopment en DevOps. De langtermijnstrategie van OGD richt zich op het versterken van de proposities binnen het domein applicatiemanagement en het begeleiden van klanten met applicatietransformatie-vraagstukken. De klanten van OGD komen uit alle branches, met een accent op de financiële dienstverlening, de zorg, het onderwijs en de publieke sector. OGD werkt in ecosystemen samen met verschillende technologiepartners, waaronder Microsoft, HP, Cisco, VMware, Dell EMC, Ask Roger en TOPdesk. Op het gebied van cloudorkestratie biedt OGD private en public clouddiensten. In samenwerking met Equinix en The Datacenter Group levert OGD voor large size-contracten hosting- en datacenterdiensten. Hierdoor krijgen klanten van OGD eenvoudig toegang tot private clouddiensten, zoals IaaS en PaaS, en het aanbod van publieke cloudpartijen, zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services.

 

BETERE VOORSPELLING MET MACHINE LEARNING

Flanderijn is een van de grootste gerechtsdeurwaarderorganisaties in Nederland en onderscheidt zich door een aanpak die grotere schulden en onnodige kosten voor schuldenaren voorkomt. Door het toepassen van softwareoplossingen is het voor Flanderijn mogelijk om meer nadruk te leggen op de achterliggende problemen en cliënten zo beter te ondersteunen. Hoewel Flanderijn veel bezig is met data-analyse, wilde het bedrijf graag de volgende stap zetten: voorspellen in plaats van beschrijven. OGD startte met een machine learning-aanpak waarbij met korte experimenten onderzocht werd of een vordering betaald zou worden op het moment van binnenkomst. Een eerste model toonde bij het experiment een succesvolle voorspelling in 62 procent van de gevallen. Doorlopend hertrainen heeft geleid tot een model dat voor tachtig procent van de vorderingen correct voorspelt of deze betaald worden of niet. Dat succespercentage zal in de toekomst verder toenemen, wat bijdraagt aan efficiency voor Flanderijn. OGD levert de applicatie momenteel als beheerde dienst aan Flanderijn.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland 60 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
OGD werkt samen met verschillende hard- en softwarepartners, waaronder Amazon, Cisco, Citrix, Dell EMC, HP, HPE, Ivanti (RES Software), Juniper Networks, Microsoft, Nutanix, Palo Alto Networks, TOPdesk, Veeam en VMware. Daarnaast werken zij samen met een aantal partners die aanvullende dienstverlening bieden, zoals Ask Roger!, Axis into ICT, Portiva, Schuberg Philis en The Datacenter Group.
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO/IEC 27001, NEN 4400, ISAE 3000/SOC2
Sectoren
OGD geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

System Integration

Hoogste AM Dienstentevredenheidsscore 8,6

Hoogste AM Dienstentevredenheidsscore

Back-End

Hoogste EUM Dienstentevredenheidsscore 8,7

Hoogste EUM Dienstentevredenheidsscore

Superfans

Percentage 38%

Percentage "absoluut" aanbevelen

  Bekijk het profiel van OGD op cloudsourcing.nl