Open Line

Open Line

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Open Line

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Open Line [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Open Line, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Open Line, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL OPEN LINE

Open Line, deels in handen van de Nederlandse investeringsmaatschappij Nordian Capital, levert clouddiensten aan de zorg, lokale overheden en industrie en zakelijke dienstverlening. Het bedrijf bedient daar overwegend midsize bedrijven en instellingen met een omvang van tweehonderd tot vijfduizend werkplekken. Open Line beschikt over twee eigen datacenters, die de basis vormen voor ‘trusted cloud’-diensten. Onderdeel van deze datacenters is de Azure Stack, die het mogelijk maakt om in combinatie met Microsoft Azure brede – veelal hybride – clouddiensten te bieden.

In de visie van Open Line is, met name bij clouddiensten, persoonlijk contact en persoonlijke samenwerking met de dienstverlener bepalend voor het vertrouwen. Open Line stuurt de dienstverlening daarom steeds meer aan op end user experience in plaats van alleen SLA’s. Medewerkerstevredenheid is daar een logisch onderdeel van en dat reikt bij Open Line tot en met de partner van die medewerker. Het bedrijf wil primair autonoom groeien, maar sluit bescheiden acquisities van gespecialiseerde partijen niet uit.

 

CONSOLIDEREN VAN DATACENTERS

Mediq, leverancier van medische hulpmiddelen en zorgoplossingen, is samen met Open Line een partnership aangegaan, waarbij Open Line verantwoordelijk is voor het beheer van de IT-infrastructuur. Dit partnership stelt de IT-afdeling van Mediq in staat zich nadrukkelijk te gaan concentreren op het applicatieplatform. In de samenwerking is een aantal projecten succesvol afgerond, waaronder de verhuizing van het hoofdkantoor en de inrichting van een nieuw datacenter. Dit laatstgenoemde behelsde de verhuizing en consolidatie van meerdere datacenters, inclusief de verhuizing van de telefooncentrale van het callcenter. Daarnaast is ook het nieuwe logistieke distributiecentrum in Bleiswijk voorzien van een vast en draadloos netwerk, ondersteunend aan het logistieke proces zelf. Overige gezamenlijke projecten betroffen de vernieuwingen van de netwerken van een aantal buitenlandse vestigingen waaronder in Zweden en in Duitsland.

  Omzet Aantal medewerkers
Global ? ?
Nederland 43 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Cisco, Citrix, Dell EMC, Ivanti, Microsoft, Microsoft Azure, Office 365, Quistor (Oracle), Red Hat, Red Hat Openshift, Veeam, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402/SOC1 Type II, ISO 20000-1
Sectoren
Financiële dienstverlening, IT & Telecom, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Transport & Logistiek, Wonen, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 8,8

Non-cloud datacenter hosting and storage (Infrastructure Management)

Superfans

Superfans 42%

Percentage "absoluut" aanbevelen

Easiness-score

Easiness-score 75

Gemaksscore voor niet-standaarddienstverlening

  Bekijk het profiel van Open Line op cloudsourcing.nl