Ordina

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Ordina

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Ordina [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Ordina 

[[FILTER]]

 

Ordina [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL ORDINA

Ordina is een IT-dienstverlener die actief is in de sectoren overheid, zorg, financiële dienstverlening en industrie. De focus van Ordina ligt op het applicatiedomein, waar het bedrijf haar klanten uit het middensegment helpt met businessgeoriënteerde diensten op het vlak van applicatiesourcing, regie en innovatie. De uitbestedingsdiensten biedt Ordina aan vanuit haar visie op business platforms. Bij het faciliteren van klanten zegt Ordina uit te gaan van vier pijlers: de vereenvoudiging van het applicatielandschap, het ondersteunen van snelle introductie van nieuwe functionaliteit, de inzet van innovatieve oplossingen en tot slot het samen optrekken met de klant als partner. Voor de snelle introductie van innovatieve functionaliteit gebruikt Ordina de eigen aanpak voor digitale acceleratie waarmee ze gestructureerd een klant helpt om relevant te blijven in de snel veranderende wereld. Ordina heeft partnerships met onder andere Microsoft, Oracle, SAP, Salesforce, Mendix, Quintiq, T-Systems, Pegasystems en Bloomreach/Hippo.

 

BUSINESS PLATFORM VOOR SLIMME PLANNING

Ewals Cargo Care, een Nederlands familiebedrijf, verzorgt logistieke oplossingen voor haar klanten vanuit zeventien landen. Ooit begonnen met paard en wagen zorgen nu 3.700 trailers en 1.350 trucks voor al hun vervoer gerelateerde business. Meer dan 150 planners, verdeeld over heel Europa, werken met elkaar samen om de 4.000 dagelijkse ladingen zo efficiënt mogelijk te verwerken. Ewals heeft een aantal jaren geleden de planning centraal georganiseerd. Samen met Ordina realiseerde Ewals vervolgens een planningssysteem waarmee de planner realtime kan zien wat zijn collega doet. Daarbij is cost optimal routing geïntroduceerd, een aanpak waarmee op een heel snelle en efficiënte manier uit te rekenen is wat de kostenoptimale route is voor een bepaald transport. Met het planningssysteem kan Ewals verschillende transporten voor dezelfde klant op een intelligente manier met elkaar combineren. Dit zorgt voor optimaal gebruik van de beschikbare resources die de kosten reduceren en wat uiteindelijk leidt tot competitieve tarieven voor de klant. Deze oplossing wordt ondersteund met een Quintiqplanningsplatform. Dit platform ondersteunt de modellering van de specifieke behoeftes van de klant en gebruikt vervolgens wiskundige algoritmes om de optimale route te bepalen. Dit stelt Ewals in staat om te opereren als een intelligente datagedreven organisatie en een bijdrage te leveren aan de duurzame doelstellingen van Ewals Cargo Care en hun klanten.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 359 mln. EUR ?
Nederland 256 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Atlassian, Blueriq, Cisco, Cloud Foundry, Dell EMC, Drupal, Hippo, Java, Mendix, Microsoft, Microsoft Azure, Office 365, Oracle, Pega, Quintiq, Salesforce, SAP, T-Systems, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402/SOC1 Type II
Sectoren
Ordina geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Communicatie

Hoogste Trustindicator 81

Hoogste Trustindicator

WoW-factor

Percentage 41%

Percentage "positief" verrast

Adequaatheid

Hoogste Flexibiliteitsindicator 80

Hoogste Flexibiliteitsindicator

  Bekijk het profiel van Ordina op cloudsourcing.nl