Ordina

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Ordina

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Ordina [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Ordina, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Ordina, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL ORDINA

Ordina is een brede IT-dienstverlener die actief is in de sectoren overheid, zorg, financiële dienstverlening en industrie. De focus van Ordina ligt voornamelijk op het applicatiedomein, waar het bedrijf haar klanten uit het middensegment helpt met business-georiënteerde diensten op het vlak van regie en innovatie. Ordina heeft partnerships met onder andere Microsoft, Oracle, SAP, Salesforce, Mendix, Quintiq, T-Systems, Pegasystems en Hippo. Om applicaties te runnen en te ontsluiten biedt Ordina infrastructuurdiensten aan met partner T-Systems (SAP HANA, cloud- en werkplekdiensten).

De uitbestedingsdiensten biedt Ordina aan vanuit haar visie op Business Platforms. Bij het faciliteren van klanten gaat Ordina uit van een viertal pijlers: de vereenvoudiging van het applicatielandschap, het ondersteunen van snelle introductie van nieuwe en veranderde functionaliteit, de inzet van innovatieve oplossingen zoals analytics, machine learning en earth observation technieken en tot slot samen optrekken met de klant als partner en in ecosystemen met externe partners, waarbij gedeelde toegang tot kennis, capaciteit en oplossingen voorop staat.

 

EEN SLIMME HAVEN

Havenbedrijf Rotterdam heeft samen met klanten, partners en Clockwork (onderdeel van Ordina), een online routeplanner voor containertransport ontwikkeld en gelanceerd. Navigate is een tool dat deepsea en shortsea schema’s bevat met daarin onder meer 550 havens wereldwijd, inclusief alle rail- en binnenvaartverbindingen tussen Rotterdam en ruim 150 Europese inland terminals. Deze online toepassing helpt bedrijven om hun containervervoer slimmer te plannen. Aan de hand van het gekozen vertrekpunt en de gewenste bestemming biedt de routeplanner diverse mogelijkheden. Per route worden de mogelijke zeeverbindingen en de spoor- of binnenvaartverbindingen naar de bestemming in het achterland weergegeven. Op basis van de modaliteit en verwachte transittijd kan vervolgens de meest gunstige optie worden gekozen. Ook kan gemakkelijk contact worden gelegd met de achterliggende organisaties om bijvoorbeeld een offerte op te vragen. Navigate biedt hiervoor een bedrijvengids met daarin meer dan 1.500 bedrijven die in en om de haven van Rotterdam actief zijn: van expediteurs tot koelvrieshuizen. Daarnaast biedt Navigate een ‘empty depot tool’, dat inzicht geeft waar in de haven en in het achterland lege containers geretourneerd en opgehaald kunnen worden.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 344,9 mln. EUR* ?
Nederland 254 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Atlassian, Blueriq, Cisco, Cloud Foundry, Dell EMC, Demandware, Drupal, Google Apps for Work, Google Cloud Platform, Hippo CMS, IBM Cloud, Java, Mendix, Microsoft, Microsoft Azure, Office 365, Oracle, OutSystems, Pega, Quintiq, Salesforce, SAP, SoftLayer, T-Systems, VMware, Workday
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402/SOC1 Type II
Sectoren
Ordina geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 76

Bereidheid

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 7,5

Development back-end applications (Application Management)

Easiness-score

Easiness-score 68

Gemaksscore voor niet-standaarddienstverlening

  Bekijk het profiel van Ordina op cloudsourcing.nl