Pink Elephant

Pink Elephant

Outsourcing Recommendation

Grafiek
 

Percentage positieve aanbevelingen Pink Elephant

 

Percentage Positieve aanbevelingen [[FILTER]]

 

Percentage Positieve aanbevelingen Pink Elephant [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Pink Elephant, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Pink Elephant, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Pink Elephant

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Pink Elephant [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere service provider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL PINK ELEPHANT

Pink Elephant Nederland opereert landelijk met drie vestigingen in Naarden, Den Bosch en Breda. Daarnaast is Pink Elephant vertegenwoordigd in 20 landen wereldwijd. Het bedrijf richt zich op de sectoren zorg, overheid, verzekeringen en zakelijke dienstverlening en levert IT-outsourcing- en clouddiensten, BI, ERP, advisering en opleidingen. De belangrijkste technologiepartners zijn Microsoft, Citrix, Mendix, Cisco, Qlik en Exact; daarnaast heeft Pink Elephant enkele strategische datacenterpartners. Pink Elephant stelt op een eigen manier naar IT-vraagstukken te kijken: de organisatie bestaat uit praktische doeners die buiten kaders durven te denken en te handelen. Pink Elephant bedient grootzakelijke bedrijven op een persoonlijke en betrokken wijze waarbij organisaties als het ware ‘bij de hand’ worden genomen in het traject.
 

SUCCESSEN

Pink Elephant heeft Pink Labs opgestart, waar vernieuwende ideeën en businessmodellen worden bedacht en uitgevoerd. Binnen Pink Labs worden IT-kennis en branchekennis samengebracht en in samenwerking met partners, klanten en leveranciers nieuwe waardenproposities gelanceerd. Uit Pink Labs zijn al eerder de initiatieven Power2Match en Xelfer ontsproten. Recent heeft Pink Labs in samenwerking met Clevir Solutions een nieuwe workspace ontwikkeld: Launchpad 365, gebaseerd op Microsoft Azure en Office 365. Het omarmt de digitale transformatie door end users via elke browser middels Single Sign On toegang te geven tot hun applicaties. Traditionele desktops behoren hiermee tot het verleden. Launchpad 365 geeft realtime notificaties en biedt toegang tot meer dan 10.000 applicaties. Ook legacy applicaties kunnen geïntegreerd worden met Launchpad 365, om de overgang naar de cloud soepeler te laten verlopen.
 

STRATEGIE 2020

Technologie is steeds meer een aanjager voor business-innovatie. Pink Elephant ziet daarbij een enorme verschuiving van capex naar opex. Leidende thema’s voor Pink Elephant zijn daarom de migratie naar de cloud, digitale transformatie en het zelf ontwikkelen van innovatieve diensten met Pink Labs. Bij steeds meer klanten van Pink Elephant wordt de kwaliteit van de dienstverlening gemeten op basis van een XLA: eXperience Level Agreement. De organisatie blijft zich richten op de combinatie People, Process, Technology. Pink Elephant heeft zich als doel gesteld om binnen drie jaar te verdubbelen. Dat wil het bedrijf bereiken door te specialiseren in specifieke marktsegmenten en als kennisorganisatie op te schuiven in de waardeketen.

  Omzet Aantal werknemers
Global - ?
Nederland 35 mln. EUR* ?

*Omzet 2016

Aantal evaluaties in OP2017 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Bomgar, Cisco, Citrix, Commvault, Dell EMC, Exact, HEAT Software, Mendix, Microsoft, Microsoft Azure, Office 365, Qlik, RES Software, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO/IEC 27001, NEN 7510
Sectoren
Financiële dienstverlening, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Retail, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 77

Openheid

Relatieontwikkeling

Relatieontwikkeling 47%

De kwaliteit van de relatie is het afgelopen jaar "toegenomen" of "sterk toegenomen"

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 7,3

Remote workspace (End User Management)

  Bekijk het profiel van Pink Elephant op cloudsourcing.nl