Pink Elephant

Pink Elephant

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Pink Elephant

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Pink Elephant [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Pink Elephant, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Pink Elephant, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL PINK ELEPHANT

Pink Elephant Nederland opereert landelijk met drie vestigingen in Naarden, Den Bosch en Breda. Daarnaast heeft Pink Elephant een vestiging in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. Met een deels nieuwe directie is dit jaar voor een nieuwe strategische koers gekozen. De IT-dienstverlener focust vanaf nu op outsourcing, professional services, consulting & education en Business Intelligence. Hiermee wil Pink organisaties in staat te stellen om succesvol de transformatie naar de cloud te maken, terwijl ze in de dagelijkse IT-ondersteuning van hun business volledig worden ontzorgd. Pink Elephant integreert zowel publieke als private clouddiensten met lokale IT-toepassingen naar een digitale werkomgeving. De recente verkoop van het Business Solutions onderdeel van Pink Elephant is onderdeel van de nieuwe koers.

Het bedrijf stelt op een eigen manier naar IT-vraagstukken te kijken: de organisatie bestaat uit praktische doeners die buiten kaders durven te denken en handelen. Pink Elephant wil zijn klanten op een persoonlijke en betrokken wijze bedienen waarbij organisaties als het ware ‘bij de hand’ worden genomen in het traject. Bij steeds meer klanten van Pink Elephant wordt de kwaliteit van de dienstverlening gemeten op basis van experience. Pink Elephant blijft zich richten op de combinatie People, Process, Technology, onder meer door te specialiseren in specifieke marktsegmenten en als kennisorganisatie op te schuiven in de waardeketen.

 

STUREN OP EXPERIENCE

Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) is een kennis- en kwaliteitsinstituut voor de oncologische en palliatieve zorg met de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) als belangrijkste basis. Vanuit het beleid om de toegevoegde waarde voor de Nederlandse oncologie te vergroten ontstond behoefte aan meer geavanceerde IT waarin datasecurity en mobiel werken meer ruimte kregen. Na een aanbesteding werd het contract gegund aan Pink Elephant dat de infrastructuur (onder andere hosting en applicatiemanagement), end user management (onder andere servicedesk en on site werkplekondersteuning) en hardware voorziening gaat leveren. IKNL had behoefte aan een andere vorm van samenwerking en contractbesturing dan voorheen: meer gericht op de beleving van de eindgebruiker en proactiviteit, dan op het achteraf rapporteren van traditionele KPI’s. Dit sluit naadloos aan op de Experience- en Customer Success Management-propositie van Pink Elephant. Daar wordt proactief (bij)gestuurd op gebruikerstevredenheid, businesstevredenheid en contracttevredenheid. Ook blijken IKNL en Pink Elephant een goede culturele fit te hebben – beide partijen schakelen snel en dagen elkaar op een gezonde en constructieve manier uit. Zij hebben dezelfde visie en houden daar gezamenlijk koers op.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 40,4 mln. EUR* ?
Nederland 34,4 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Bomgar, Cisco, Citrix, Commvault, Dell EMC, Exact, HEAT Software, Ivanti (RES Software), Mendix, Microsoft, Microsoft Azure, Office 365, Qlik, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO/IEC 27001, NEN 7510
Sectoren
Financiële dienstverlening, Overheid/Publieke dienstverlening, Productie & Industrie, Retail, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 78

Communicatie

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 7,6

Private cloud hosting and storage (IM) en Physical device management (EUM)

WoW-factor

WoW-factor 50%

Percentage "positief" verrast

  Bekijk het profiel van Pink Elephant op cloudsourcing.nl