Proact

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Proact

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Proact [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Proact, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Proact, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL PROACT

Proact is een onafhankelijke Europese datacenter- en clouddienstenprovider. Door het leveren van flexibele, toegankelijke en veilige IT-oplossingen en -diensten, stelt Proact bij haar klanten de risico’s en kosten te verlagen en tegelijkertijd hun flexibiliteit, productiviteit en efficiëntie te vergroten. Wereldwijd zijn meer dan 5.000 projecten succesvol afgerond, hebben momenteel meer dan 3.500 klanten voor Proact gekozen en wordt 100 petabyte aan informatie in de cloud beheerd. Proact heeft ruim achthonderd medewerkers in dienst, verdeeld over vijftien landen in Europa en Noord-Amerika. Het moederbedrijf, Proact IT Group AB, is opgericht in 1994 en staat sinds 1999 genoteerd aan Nasdaq Stockholm (PACT). De digitale transformatie zorgt ervoor dat accountants van klanten steeds meer aandacht vragen voor risico’s op het gebied van bedrijfscontinuïteit. Proact heeft het afgelopen jaar veel disaster recovery diensten geïmplementeerd; onder andere bij een groot Nederlands mediabedrijf en verschillende woningcorporaties. Daarnaast ziet Proact veel vraag naar haar security services.

 

BIOTECH KRIJGT VAART

In 2017 heeft Proact veel nieuwe klanten mogen aansluiten op haar managed services platforms. De medewerkers van Proact zijn trots als zij kunnen bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen van hun klanten. In dat kader heeft Proact afgelopen jaar bijvoorbeeld een project afgerond bij een internationaal biotech bedrijf. Voor deze organisatie leverde Proact al diensten voor een aantal van hun vestigingen. De dienstverlening is afgelopen jaar uitgebreid met het beheren van het serverplatform, inclusief de OS-en, de back-up en disaster recovery. Gezamenlijk met de internationale beheerteams en de overige partners van de klant wordt een optimale dienst geleverd. De partners omvatten onder andere diverse datacenter-leveranciers in verschillende landen en leveranciers van verbindingen. Het resultaat is een stabiele infrastructuur met de gewenste performance en business continuïteit. Voor de business levert dit schaalbaarheid op, die de snelle groei van de klantorganisatie optimaal ondersteunt.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 330 mln. EUR* ?
Nederland 50,2 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, Arista, Commvault, Dell EMC, Hitachi Datasystems, Juniper Networks, Microsoft, NetApp, Nutanix, Oracle, Pure Storage, Riverbed, Splunk, Veeam, Veritas, VMware, Zerto
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO/IEC 27001, PCI DDS. Verwacht in 2018: NEN 7510.
Sectoren
Proact geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 92

Betrouwbaarheid

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 8,7

Non-cloud datacenter hosting and storage (Infrastructure Management)

Hoogste Proactiviteitsscore

Hoogste Proactiviteitsscore 78

Incidenten

  Bekijk het profiel van Proact op cloudsourcing.nl