Proserve

Proserve

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Proserve

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Proserve [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Proserve, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Proserve, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL PROSERVE

Proserve is de Managed & IT Solutions serviceprovider van de IT-Ernity groep. Sinds 2000 levert Proserve managed IT-diensten rond continuïteit en digitale transitie. Proserve is gespecialiseerd in managed services en technisch applicatiebeheer vanuit een breed multi-cloud ecosysteem. Door het standaardiseren van bewezen technologie in combinatie met zelfsturende klantenteams, garandeert Proserve continuïteit van kritieke IT-omgevingen. Het bedrijf helpt organisaties bij het realiseren van complexe IT-transitieprojecten en richt zich hierbij met name op midsize en grootzakelijke organisaties in de zorg, logistiek, media en (online) retail.

Proserve streeft naar het opbouwen van strategische partnerships waarin goede, persoonlijke relaties met verschillende stakeholders binnen de klantorganisatie voorop staan. Proserve claimt een aparte positie in het landschap van providers, doordat de organisatie onderdeel uitmaakt van de IT-Ernity groep, waartoe ook Signet (managed connectiviteit) en CloudVPS (IaaS) behoren. Daarmee levert Proserve, naast managed IT-services, ook connectiviteitsdiensten en een groot cloudaanbod gebaseerd op VMware, OpenStack, Xen, Hyper-V, AWS en Microsoft Azure.

 

WORKSHOPS ALS BASIS VOOR EEN GOEDE SAMENWERKING

Otherside at Work, leverancier van software op het gebied van bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid, verwerkt zeer privacygevoelige data. Mede om die reden worden er strikte eisen gesteld aan het ontwerp van de IT-omgeving en de samenwerking met IT-providers. In 2017 heeft Otherside at Work ervoor gekozen om samen met Proserve een cloud consultancy traject (As-Is To-Be) te doorlopen om te blijven voldoen aan de steeds hogere eisen op het gebied van beveiliging, certificering, beschikbaarheid en performance. Via een serie workshops heeft Proserve Otherside at Work begeleid bij het inventariseren van het huidige platform en van uitdagingen en risico’s, waarna de requirements (zowel technisch als organisatorisch) zijn vastgesteld. Dit heeft geleid tot een goede ‘klik’ tussen beide teams, waardoor de best passende oplossing gezamenlijk is ontworpen. Binnen de nieuwe oplossing zijn diverse innovatieve technologieën toegepast. Inmiddels is de transitie succesvol afgerond en beheert Proserve het nieuwe IT-platform. Hiermee is Otherside at Work in staat om verdere groei te realiseren en haar klanten een veilige, snelle en hoog beschikbare dienstverlening te bieden.

  Omzet Aantal medewerkers
Global ? ?
Nederland 27,5 mln. EUR* ?

* Omzet van de IT-Ernity Groep, 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Proserve levert clouds van diverse providers, waaronder Amazon Web Services, CloudVPS OpenStack en Microsoft Azure. Verder werkt Proserve met partners als Cisco, Commvault, DELL EMC, Microsoft, Veeam en VMware.
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO/IEC 27001, NEN 7510. Verwacht in 2018/2019: ISAE 3402/SOC1 Type I en Type II.
Sectoren
IT & Telecom, Overheid/Publieke dienstverlening, Retail, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 92

Bereidheid

Superfans

Superfans 42%

Percentage "absoluut" aanbevelen

WoW-factor

WoW-factor 68%

Percentage "positief" verrast

  Bekijk het profiel van Proserve op cloudsourcing.nl