Proserve

Proserve

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Proserve

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Proserve [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Proserve 

[[FILTER]]

 

Proserve [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL PROSERVE

Proserve focust als Nederlandse managed & IT-solutions-partner op het faciliteren van businessinnovatie, digitale transitie en de groei van haar klanten. De uitgangspunten die Proserve hanteert, zijn de businesskansen, de uitdagingen en de context waarin de klanten acteren. Proserve zegt zich betrokken op te stellen bij de ontwikkeling van haar klanten, met als doel het opbouwen van langdurige strategische partnerships waarbij persoonlijke relaties en wederzijds vertrouwen de basis vormen. Daarnaast stelt Proserve dat hun gestructureerde aanpak leidt tot maatwerkoplossingen, gebaseerd op gestandaardiseerde componenten en bewezen technologieën. Door gezamenlijk met klanten te bouwen aan oplossingen voor vandaag en morgen claimt Proserve gedurende de gehele levenscyclus de continuïteit van kritieke omgevingen te garanderen. Als onderdeel van de TransIP Groep heeft Proserve toegang tot bouwblokken voor cloud-infrastructuur (CloudVPS) en connectiviteit (Signet). Dit maakt het mogelijk om toekomstbestendige, cloudonafhankelijke managed & IT-solutions aan te bieden, onder meer op VMware, OpenStack, Amazon Web Services en Microsoft Azure.

 

RUIMTE OM TE DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Simpel is al meer dan tien jaar actief in de Nederlandse telecommarkt en is inmiddels uitgegroeid tot een van de marktleiders voor sim-only-abonnementen. Openheid, eerlijkheid en eenvoud zijn de kernwaarden die bij Simpel centraal staan. Zo wordt gebruikgemaakt van het als beste geteste en snelste mobiele netwerk van Nederland en lopen alle verkoopactiviteiten en het contact met klanten uitsluitend online. Doordat de online dienstverlening een centrale plek inneemt binnen de organisatie, is een betrouwbare en veilige infrastructuur cruciaal voor de continuïteit van Simpel. Proserve heeft als strategische managed & IT-solutions-partner voor Simpel een veilige en efficiënte volledig managed high-availability infrastructuur ingericht. Door niet alleen op technisch vlak met elkaar te sparren, maar ook betrokken te zijn bij de nieuwe ontwikkelingen van Simpel, is het mogelijk om gezamenlijk de dienstverlening steeds verder te verbeteren en door te ontwikkelen. Simpel kan zich door het strategische partnership volledig focussen op haar propositie in de markt.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland* 70 mln. EUR ?

* Cijfers van de TransIP Group

Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Proserve levert clouds van diverse providers, waaronder Amazon Web Services, CloudVPS OpenStack en Microsoft Azure. Verder werkt Proserve met partners als Cisco, Commvault, Dell EMC, Fortinet, Microsoft, Veeam en VMware.
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO/IEC 27001, NEN 7510
Sectoren
Financiële dienstverlening, IT & Telecom, Overheid/Publieke dienstverlening, Retail, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

WoW-factor

Percentage 83%

Percentage "positief" verrast

Infrastructure Management

Hoogste Domeinscore 8,6

Hoogste Domeinscore

Capaciteit

Hoogste Flexibiliteitsindicator 93

Hoogste Flexibiliteitsindicator

  Bekijk het profiel van Proserve op cloudsourcing.nl