RAM Infotechnology

RAM Infotechnology

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score RAM Infotechnology

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score RAM Infotechnology [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

RAM Infotechnology, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

RAM Infotechnology, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL RAM INFOTECHNOLOGY

RAM Infotechnology is gespecialiseerd in het leveren van missie-kritische IT-dienstverlening op basis van hybride clouddiensten. Datasecurity speelt hierbij een centrale rol. Het bedrijf levert werkplekken, end user support en hostingdiensten aan Nederlandse klanten en heeft daarnaast een eigen private cloudplatform (eCumulus), wat als Platform as a Service wordt aangeboden. Dit platform is specifiek gericht op de behoeften van klanten in de sectoren zorg, overheid en zakelijke dienstverlening. RAM Infotechnology beschouwt domeinkennis en kennis van klantprocessen als voorwaarde om een goede IT-partner te kunnen zijn. De traditionele rolverdeling tussen opdrachtgever en leverancier vervaagt, het eindresultaat wordt leidend en wat RAM betreft staat de mens hierbij centraal. Het regelmatig meten van de klant- en gebruikerservaringen horen hier bij. RAM streeft er naar om met haar klanten, middels een SLA op het vlak van experience, afspraken te maken over de tevredenheid en ervaringen met betrekking tot de door haar geleverde diensten. RAM Infotechnology hanteert een groeistrategie gericht op de genoemde markten. Daarbij worden autonome groei en selectieve overnames gecombineerd.

 

IMAGE MANAGEMENT BIJ BORSTKANKERONDERZOEK

Alle vrouwen in Nederland in de leeftijd van 50 tot 75 jaar krijgen elke twee jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoek (FSB), een coöperatie die namens de vijf screeningsorganisaties initiatieven ontplooit op het gebied van informatietechnologie, contractbeheer en gezamenlijke inkooptrajecten, heeft eind 2016 een tender uitgeschreven voor software en infrastructuur ten behoeve van het Image Management. Deze aanbesteding is medio 2017 gegund aan Sectra Benelux en haar IT-partner RAM Infotechnology. De vijf screeningsorganisaties hebben 57 mobiele units en 11 vaste locaties waar de bevolkingsonderzoeken worden uitgevoerd. De mobiele units voeren op ongeveer 1.000 verschillende locaties in Nederland hun onderzoeken uit. RAM Infotechnology verzorgt hiervoor de infrastructuur als beheerde dienst – onder meer in de mobiele units waar een slimme en ergonomische plaatsing van groot belang is. Belangrijk onderdeel in de keten zijn de mobiele 4G-verbindingen, waarmee de mobiele units de beelden beveiligd over meerdere mobiele netwerken doorsturen naar het bij RAM gehoste Landelijk Image Archief (circa 400 TB aan data). Daar is het materiaal on demand beschikbaar voor de radiologen die de medische analyses uitvoeren.

  Omzet Aantal medewerkers
Global ? ?
Nederland 23 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Cisco, Citrix, Dell EMC, ESET, Fortinet, Google Apps for Work, Huawei, IGEL, Ivanti (RES Software), Kaseya, Microsoft, Microsoft Azure, MobileIron, Office 365, Oracle, Pure Storage, Red Hat, Veeam, VMware, Voiceworks, Zerto, Zetacom
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, PCI DSS, ISAE 3000/SOC2. Verwacht in 2018: ISO 14001.
Sectoren
Overheid/Publieke dienstverlening, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 79

Bekwaamheid

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 7,7

Infrastructure Management

Easiness-score

Easiness-score 63

Gemaksscore voor niet-standaarddienstverlening