RAM Infotechnology

RAM Infotechnology

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score RAM Infotechnology

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score RAM Infotechnology [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

RAM Infotechnology 

[[FILTER]]

 

RAM Infotechnology [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL RAM INFOTECHNOLOGY

RAM Infotechnology is gespecialiseerd in het leveren van missiekritische IT-dienstverlening op basis van multiclouddiensten. Datasecurity speelt hierbij een centrale rol. Het bedrijf levert werkplekken, end user-support en hostingdiensten aan Nederlandse klanten en heeft daarnaast een eigen multicloudplatform (eCumulus), dat als Platform-as-a-Service wordt aangeboden. Dit platform is specifiek gericht op de behoeften van klanten in de sectoren zorg en overheid. RAM Infotechnology beschouwt domeinkennis en kennis van klantprocessen als voorwaarde om een goede IT-partner te kunnen zijn. De traditionele rolverdeling tussen opdrachtgever en leverancier vervaagt en het eindresultaat wordt leidend; wat RAM betreft staat de mens hierbij centraal. RAM streeft ernaar om met haar klanten, op basis van een SLA op het vlak van experience, afspraken te maken over de tevredenheid en ervaringen met betrekking tot de door haar geleverde diensten. RAM Infotechnology hanteert een groeistrategie gericht op de genoemde markten. Daarbij worden autonome groei en selectieve overnames gecombineerd.

 

FOCUS OP TOEGEVOEGDE WAARDE IT

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken: Xpert Clinic, Helder kliniek en Velthuis kliniek. De organisatie is ambitieus en groeit sterk: inmiddels zijn er twintig locaties door heel Nederland. Equipe Zorgbedrijven wil aantoonbaar betere zorg leveren. Onderdeel van deze strategie is het volledig transparant en meetbaar maken van behandelresultaten (op aandoenings-, instellings- en behandelaarsniveau) voor patiënten, huisartsen en zorgverzekeraars. IT is voor Equipe zeer belangrijk, maar het is geen kerncompetentie. De schaalgrootte van Equipe is te klein om zelf IT kwalitatief hoogwaardig en kosteneffectief te kunnen regelen. Om die reden had Equipe het overgrote deel van de IT reeds uitbesteed bij meerdere partijen. In een nieuwe uitbesteding wilde Equipe dit anders: één aanspreekpunt en bovendien de basisinfrastructuur in één hand zodat een goede samenhang tussen de diverse componenten gegarandeerd is. Ook wilde Equipe zich met deze benadering beter kunnen richten op de toegevoegde waarde van IT zoals optimalisatie van processen, innovatie van patiëntportals en apps. In het uitgebreide selectieproces gaf de gedegen zorgkennis van RAM-IT de doorslag voor Equipe, maar ook een goede persoonlijke klik heeft meegeteld. RAM-IT gaat de complete IT-infrastructuur van Equipe vernieuwen en beheren met het multicloudplatform eCumulus. Hiermee kunnen de werknemers van Equipe onder meer veilig plaats-, tijd- en device-onafhankelijk werken. Extra aandacht is geschonken aan het opstellen van een Dossier Afspraken en Procedures (DAP) voor het EPD-systeem, zodat de gemaakte afspraken tussen de verschillende partijen goed zijn vastgelegd.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland 25 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Cisco, Citrix, Dell EMC, ESET, Fortinet, Google Apps for Work, Huawei, IGEL, Kaseya, Microsoft, Microsoft Azure, MobileIron, Office 365, Oracle, Pure Storage, Red Hat, RES Software, Veeam, VMware, Voiceworks, Zerto, Zetacom
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, PCI DSS, ISAE 3000/SOC2. Verwacht in 2019: ISO 20001
Sectoren
Overheid/Publieke dienstverlening, Zorg

Bekwaamheid

Hoogste Trustindicator 71

Hoogste Trustindicator

Connectivity Services

Hoogste IM Dienstentevredenheidsscore 7,3

Hoogste IM Dienstentevredenheidsscore

Capaciteit

Hoogste Flexibiliteitsindicator 71

Hoogste Flexibiliteitsindicator