Solvinity

Solvinity

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Solvinity

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Solvinity [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Solvinity 

[[FILTER]]

 

Solvinity [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL SOLVINITY

Solvinity is een landelijk opererende en zelfstandige IT-dienstverlener waar ruim 250 mensen werken. Het bedrijf is actief met diensten op het gebied van secure managed hosting services en outsourcingdiensten. Solvinity verzorgt daarbij het ontwerp en de transitie van missiekritische applicatieomgevingen van klanten naar de private of public cloud. Solvinity verzorgt behalve het infrastructuur- en (technisch) applicatiebeheer op verzoek ook werkplekdiensten gebaseerd op Office 365 en Citrix. Het bedrijf werkt samen met partners als Microsoft, SecureLink en Axians. Solvinity onderscheidt zich door haar jarenlange ervaring met innovatie en transformatie in grote en kleinere organisaties. Kwaliteit en security vormen naar eigen zeggen de basis van de gehele IT-dienstverlening van het bedrijf. Solvinity stelt zich te richten op langdurige partnerships waarin organisaties met bedrijfskritische toepassingen en gevoelige informatie optimaal worden ondersteund. Solvinity wil zich bij de groeiambities blijven richten op het ondersteunen van het bestaande klantenbestand. Behalve klanten in de publieke sector, bestaande uit onder meer de rijksoverheid en gemeenten, bedient Solvinity ook financiële instellingen en bedrijven in de zakelijke dienstverlening, zoals software- en energiebedrijven. Speerpunten voor toekomstige ontwikkelingen bij Solvinity zijn het verder uitnutten van de mogelijkheden van de public cloud en de continue focus op beveiliging en het verder automatiseren van processen.

 

EEN NIEUW ONTWIKKELPLATFORM

Met een team van zeventig medewerkers ontwikkelt Zig Websoftware gebruiksvriendelijke webapplicaties voor woningcorporaties. Inmiddels maken meer dan een miljoen Nederlanders gebruik van oplossingen van Zig bij het zoeken, vinden en gebruiken van huurwoningen. Zig is gericht op innovatieve oplossingen waarbij slim werken en het vermijden van papierstromen een belangrijke rol spelen. Daarnaast is Zig ervan overtuigd dat verdergaande digitalisering bijdraagt aan het gebruik van relevante data en zo kan helpen bij het herkennen van klantbehoeften. Bij Zig ontstond de wens om in plaats van hoofdzakelijk klantspecifieke maatwerkomgevingen te ontwikkelen, sneller nieuwe oplossingen te kunnen produceren op basis van een standaard platform. Solvinity was al de hostingpartner van Zig; samen met de engineers van Zig heeft Solvinity een schaalbaar, veilig en zeer betrouwbaar platform ontwikkeld. Daarbij is gebruikgemaakt van integrated delivery: een combinatie van continuous integration, continuous delivery en DevOps die door Solvinity is ontwikkeld. Integrated delivery heeft bij Zig geleid tot een hogere kwaliteit, tijdsbesparingen op beheer, een kortere time-to-market en lagere kosten door hogere efficiency en een goede schaalbaarheid die meebeweegt met de behoeften van eindgebruikersorganisaties.

  Omzet Aantal medewerkers
Global ? ?
Nederland 46,8 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Axians, Cisco, Citrix, Dell EMC, HPE, Microsoft, Microsoft Azure, Netapp, Office 365, Oracle, Securelink, Veaam, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402/SOC1 Type II, SOC 2
Sectoren
Financiële dienstverlening, IT & Telecom, Overheid/Publieke dienstverlening, Transport & Logistiek, Zakelijke dienstverlening, Zorg

Bekwaamheid

Hoogste Trustindicator 70

Hoogste Trustindicator

Back-End

Hoogste EUM Dienstentevredenheidsscore 7,9

Hoogste EUM Dienstentevredenheidsscore

Protection & Prevention

Hoogste MS dienstentevredenheidsscore 7,9

Hoogste MS dienstentevredenheidsscore

  Bekijk het profiel van Solvinity op cloudsourcing.nl