T-Systems

T-Systems

Outsourcing Recommendation

Grafiek
 

Percentage positieve aanbevelingen T-Systems

 

Percentage Positieve aanbevelingen [[FILTER]]

 

Percentage Positieve aanbevelingen T-Systems [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

T-Systems, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

T-Systems, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score T-Systems

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score T-Systems [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere service provider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL T-SYSTEMS

T-Systems Nederland richt zich als IT-dienstverlener met name op de top150-ondernemingen. Op dit moment is T-Systems nadrukkelijk aanwezig in de industriële sector met klanten als Heineken, Shell en FrieslandCampina, met infra-, werkplek- en applicatiediensten, ook op het gebied van SAP. Het segment onder de top-150 wordt steeds vaker bediend, bij voorkeur met partners zoals Ordina en SOA People als SAP-specialist. Het bedrijf is op technologievlak agnostisch en wil klanten juist een zo groot mogelijk ecosysteem kunnen bieden. Het onderscheidend vermogen van T-Systems ligt in de end-to-end dienstverlening, en het bedrijf zal met het oog op het uitdijende cloudaanbod steeds meer integratie- en orkestratiediensten gaan leveren. T-Systems heeft Europese ‘roots’ waardoor het bedrijf volkomen thuis is in de lokale en Europese wet- en regelgeving.
 

SUCCESSEN

In samenwerking met de Zuid-Afrikaanse Transnet National Ports Authority heeft T-Systems de haven van Durban slimmer gemaakt. Met behulp van onder meer drone-, tracking- en sensortechnologie is de afhandeling van containers verbeterd en zijn wachttijden voor schepen teruggedrongen. Na een Proof of Concept-fase beschikt de haven nu over realtime dashboards op basis van SAP HANA, die hebben geleid tot verbeterde besluitvorming over processen en een toegenomen efficiency.
 

STRATEGIE 2020

Cloud begint een commodity te worden; het is een van de drivers van het Internet of Things waar T-Systems veel van verwacht op het vlak van industriële toepassingen. Het werkgebied van T-Systems zal de komende tijd steeds meer business-gedreven zijn; de betekenis van infrastructuur raakt meer op de achtergrond. T-Systems verbreedt zijn focus van grootzakelijk naar ook midsize ondernemingen. Daarbij wordt het accent verlegd van IT-dienstverlening naar ondersteuning in de digitale transformatie. Het strategische partnership met Ordina is opgetuigd om in de Nederlandse markt betere toegang te krijgen tot onder andere de overheidsmarkt. Ook in andere segmenten zal T-Systems steeds meer specialiseren, overwegend via een ecosysteem van partners.

  Omzet Aantal werknemers
Global 7,9 mld. EUR* ?
Nederland - ?

*Omzet 2016

Aantal evaluaties in OP2017 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
T-Systems werkt met veel verschillende partners waaronder Cisco, VMware, Microsoft, SAP, Huawei, Akamai en Informatica. Daarnaast heeft T-Systems een cloud-ecosysteem met meer dan 90 partners, waaronder Salesforce, RedHat en AWS.
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27017, ISO/IEC 27018, ISO 20000-1, OHSAS 18001, ISO/IEC 22301
Sectoren
T-Systems geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 78

Bekwaamheid

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 7,3

Private cloud hosting and storage (Infrastructure Management)

Promoters

Promoters 6

6 van de 13 evaluaties aanbeveling "Ja"

  Bekijk het profiel van T-Systems op cloudsourcing.nl