T-Systems

T-Systems

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score T-Systems

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score T-Systems [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

T-Systems, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

T-Systems, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL T-SYSTEMS

T-Systems Nederland richt zich als IT-dienstverlener met name op de top 150-ondernemingen. Op dit moment is T-Systems nadrukkelijk aanwezig in de industriële sector met klanten als Heineken, Shell en FrieslandCampina, met infra-, werkplek- en applicatiediensten, ook op het gebied van SAP. Het segment onder de top 150 wordt steeds vaker bediend, bij voorkeur met strategische partners zoals Ordina en SOAPeople als SAP-specialist. Het bedrijf is op technologievlak agnostisch en wil klanten juist een zo groot mogelijk ecosysteem kunnen bieden. Wat T-Systems betreft is de cloud inmiddels een commodity geworden, wat ook zichtbaar is in de dienstverlening van T-Systems die steeds meer integratie- en orkestratiediensten omvat. Daarnaast is T-Systems nadrukkelijk actief geworden met IoT-as-a-service, gericht op industriële toepassingen met sensoren en location based diensten. Het bedrijf heeft Europese ‘roots’, waardoor T-Systems zich volkomen thuis voelt in de lokale en Europese wet- en regelgeving.

 

SNELLE AFHANDELING VAN AUTOSCHADE

Voor verzekeringsmaatschappijen wordt het steeds lastiger om op prijs te concurreren. Daarom zetten ze in op kosten-efficiënte processen die zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn en die zo veel mogelijk gemak voor de klant bieden. Dat betekent een hoge afhandelingssnelheid en een vlekkeloos proces. Het Zwitserse Spearhead heeft samen met T-Systems een module ontwikkeld waarmee een schadeclaim in circa 1 minuut kan worden afgehandeld. Deze module maakt onderdeel uit van de connected-car-oplossing van T-Systems. De integratie betekent dat een aangesloten verzekeraar direct na een ongeval een analyse van de situatie (schadelast, oorzaak, locatie, et cetera) krijgt, inclusief een berekening van de reparatiekosten. De verzekeraar kan vervolgens de schadeclaim afwijzen of een order plaatsen voor reparatie. Of om aanvullende informatie bij de verzekerde vragen, die vervolgens via een mobiele app kan worden geupload. De verzekerde moet hiervoor gebruik maken van een zogenaamde OBD-2 adapter, een dongel die op de datapoort van de auto wordt aangesloten en die communiceert met het connected-carplatform van T-Systems, dat gebruikmaakt van Europese datacenters.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 6,9 mld. EUR* ?
Nederland 171,9 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
T-Systems werkt met veel verschillende partners waaronder Akamai, Cisco, Huawei, Informatica, Microsoft, SAP, en VMware. Daarnaast heeft T-Systems een cloud-ecosysteem met meer dan 90 partners, waaronder Amazon Web Services en Red Hat.
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27017, ISO/IEC 27018, ISO 20000-1, OHSAS 18001, ISO/IEC 22301
Sectoren
T-Systems geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 78

Bereidheid

WoW-factor

WoW-factor 73%

Percentage "positief" verrast

Hoogste Proactiviteitsscore

Hoogste Proactiviteitsscore 71

Incidenten

  Bekijk het profiel van T-Systems op cloudsourcing.nl