T-Systems

T-Systems

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score T-Systems

 

Peer Group gemiddelde:
Large Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score T-Systems [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

T-Systems 

[[FILTER]]

 

T-Systems [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL T-SYSTEMS

Als onafhankelijke managed serviceprovider en IT-integrator claimt T-Systems te beschikken over de ervaring, kwaliteit en processen om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie. T-Systems Nederland richt zich met name op de top 150-ondernemingen. Op dit moment is T-Systems nadrukkelijk aanwezig in de industriële sector met klanten als Heineken, Shell, ProRail, Vion en FrieslandCampina. Bij deze klanten nemen ze de verantwoordelijkheid over voor het managen van de publieke en private cloud, SAP-services, security en netwerkdienstverlening. Het bedrijf heeft Europese ‘roots’, waardoor T-Systems zich volkomen thuis voelt in de lokale en Europese wet- en regelgeving. Het bedrijf is naar eigen zeggen op technologievlak agnostisch en wil klanten juist een zo groot mogelijk ecosysteem kunnen bieden. Wat T-Systems betreft, is de cloud inmiddels een commodity geworden, wat zich uit in hun dienstverlening die steeds meer integratie- en orkestratiediensten omvat. Daarnaast is T-Systems nadrukkelijk actief geworden met IoTas-a-Service. Met standaard platformen, connectiviteit en innovatieve sensorleveranciers worden end-to-end IoT-oplossingen en innovaties geleverd. Een voorbeeld van een gezamenlijk innovatie is ‘Spotten’, een samenwerking tussen Dura Vermeer en T-Systems, waarmee ze smart parking-oplossingen aanbieden aan gemeenten en het bedrijfsleven.

 

EFFICIËNTER OMGAAN MET GROENE STROOM

Het elektriciteitsnet moet de komende jaren steeds meer schommelingen van zonne- en windenergie opvangen. Op de momenten dat het hard waait of de zon flink schijnt, is veel groene stroom beschikbaar. Soms zoveel dat het elektriciteitsnet overbelast raakt en er energie verloren gaat. Dat is zonde! Om de elektriciteitsnetten in Nederland in balans te houden en duurzamer met warm water te kunnen omgaan, is de SlimmeBoiler Module ontwikkeld. Deze module (een kastje van 15×15 cm) komt naast de boiler te hangen en is voorzien van een sensor gecombineerd met een simkaart die zorgt voor een eigen veilige internetverbinding, buiten de internetverbinding van de consument om. Hierdoor kan Eneco de boiler continu monitoren en is het bedrijf in staat om de boiler op afstand aan te zetten als er veel zonne- of windenergie beschikbaar is. Ook warmt de boiler op slimmere tijdstippen op. Om deze innovatie op grote schaal en veilig te kunnen uitrollen, maakt Eneco gebruik van de managed connectivity services van T-Systems, in nauwe samenwerking met T-Mobile en partner TWTG.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 6,9 mld. EUR ?
Nederland 170 mln. EUR (2017) ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Large Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
T-Systems werkt met veel verschillende partners, waaronder Akamai, Aryaka, Cisco, Huawei, Informatica, Microsoft, SAP en VMware. Daarnaast heeft T-Systems een cloud-ecosysteem met meer dan 90 partners, waaronder Amazon Web Services en Red Hat.
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27017, ISO/IEC 27018, ISO 20000-1, OHSAS 18001, ISO/IEC 22301
Sectoren
T-Systems geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

WoW-factor

Percentage 67%

Percentage "positief" verrast

Hosting

Hoogste IM Dienstentevredenheidsscore 8,3

Hoogste IM Dienstentevredenheidsscore

Capaciteit

Hoogste Flexibiliteitsindicator 80

Hoogste Flexibiliteitsindicator

  Bekijk het profiel van T-Systems op cloudsourcing.nl