Telindus

Telindus

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Telindus

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Telindus [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Telindus, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Telindus, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL TELINDUS

Telindus, onderdeel van Proximus en zusterbedrijf van Davinsi Labs, is een onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van access-, connectivity- en datacenteroplossingen in combinatie met security, managed services en multi-vendor support. Telindus helpt klanten om hun infrastructuur zo in te richten en te managen dat de business kan floreren. Uit onderzoek van Telindus blijkt dat IT nog steeds te veel focust op het dagelijks beheer en geen tijd heeft voor innovatieprojecten. Bovendien is het lastig om het kennisniveau op de IT-beheerafdeling op peil te houden. Om nu aan de slag te gaan met de digitale transformatie en de concurrent voor te blijven, dient de IT-afdeling zich uitsluitend bezig te houden met de core business. Door het beheer van de IT-infrastructuur (gedeeltelijk) uit handen te geven, maakt de IT-afdeling tijd vrij voor innovatie. Telindus Managed Services stelt dat zij als dienstverlener de tijd, kennis en mankracht in huis hebben om zich bezig te houden met het optimaliseren van de IT-infrastructuur van de klant en daarbij tevens een goede sparringpartner voor innovatie zijn. Dankzij de overname van ION-IP en samenwerking met Davinsi Labs, behoort ook Managed Security tot het portfolio van Telindus.

 

IT IS CRUCIAAL VOOR DE WESTERSCHELDETUNNEL

De Westerscheldetunnel (WST) is een 6,6 kilometer lange tunnel tussen Borssele en Terneuzen. De tunnel is 24/7 geopend en heeft op een werkdag circa 22.000 passages, waarvoor tol wordt betaald. Om de tunnel in bedrijf te houden is een uitgebreide IT-omgeving operationeel. Deze omgeving zorgt dat de slagbomen open gaan, passanten elektronisch kunnen betalen en operators zicht hebben op de verkeerssituatie. Om optimale veiligheid te kunnen garanderen is het dus van groot belang dat de IT-omgeving altijd beschikbaar is. Dit zou intern veel specialistische kennis vergen en een grote impact op de kosten hebben. Daarom zet WST Telindus Managed Services in om de IT-omgeving te managen. Inmiddels ontzorgt Telindus WST al ruim acht jaar door de IT-omgeving te beheren, 24/7 te monitoren en door te ontwikkelen. Dankzij deze samenwerking hoeven de IT-specialisten van WST zich niet bezig te houden met het dagelijks beheer en is er meer tijd en ruimte voor innovatie.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 5,8 mld. EUR* ?
Nederland 103 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Amazon Web Services, CA Technologies, Ciena, Cisco, CommVault, CyberArk, Dell EMC, Equinix, Eurofiber, ExtraHop Networks, F5 Networks, Fortinet, Gemalto, Infinera, Juniper, Microsoft Azure, NetApp, Nutanix, Palo Alto, VCE, VMware, WhiteHat Security
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001, ISAE 3402/SOC1
Sectoren
Telindus geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 80

Communicatie

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 8,3

Non-cloud datacenter hosting and storage (Infrastructure Management)

Easiness-score

Easiness-score 71

Gemaksscore voor niet-standaarddienstverlening