Telindus

Telindus

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Telindus

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Telindus [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Telindus 

[[FILTER]]

 

Telindus [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL TELINDUS

Telindus, onderdeel van Proximus met zuster- en dochterbedrijven Codit, Davinsi en Umbrio, is specialist in slimme en veilige IT-platforms die de business versnellen, versterken en laten groeien. In de visie van Telindus is een IT-platform een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus stelt de digitale transformatie te begrijpen en zet zijn kennis om in platformservices voor klanten, waarbij het bedrijf de volledige keten verzorgt, van advies tot en met bouw en beheer. Daarbij wil Telindus bedrijven helpen te excelleren, bijvoorbeeld door ook een goede sparringpartner voor klanten zijn op het vlak van innovatie en door ook zelf continu te investeren in innovaties. Onder de vlag van Telindus Managed (Security) Services worden diensten geleverd op het gebied van het optimaliseren en beveiligen van de IT-infrastructuur van de klant. Het bedrijf werkt al ruim dertig jaar met nieuwste technieken van verschillende leveranciers. Telindus heeft strategische partnerships met de belangrijkste virtualisatie-, netwerk-, storage-, back-up-, telecom- en securityleveranciers.

 

EEN DIGITALISEREND ZORGPROCES

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) is gevestigd in Gouda en is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend algemeen ziekenhuis. Het GHZ biedt bereikbare en hoogwaardige medisch-specialistische zorg op vier locaties en beschikt over zo’n vierhonderd bedden. Er werken 165 medisch specialisten, 2.300 medewerkers en 130 vrijwilligers. Het zorglandschap en de samenleving zijn continu in beweging en het GHZ sorteert hier in de strategische plannen ook op voor. Dit betekent dat de behoeften en verwachtingen van het ziekenhuis op het gebied van IT ook veranderen. De voortschrijdende digitalisering dwingt ieder ziekenhuis kritisch te kijken naar de manier waarop men de IT-omgeving onder controle houdt. Waar in het verleden patiëntgegevens in papieren dossiers werden opgezocht, staat nu alles opgeslagen in applicaties en systemen. Een storing in de IT-omgeving heeft daardoor grote gevolgen voor het zorgproces. Om optimale service aan zowel de patiënten als de zorgprofessionals te bieden, heeft het GHZ de Managed Services van Telindus ingezet om de storage- en back-upomgeving te managen. Hierbij fungeert Telindus als een strategisch partner die meedenkt en proactief handelt en bij wie het GHZ 24×7 terecht kan; een van de manieren waarop het GHZ de continuïteit van de bedrijfsprocessen verbetert.

  Omzet Aantal medewerkers
Global 5,8 mld. EUR ?
Nederland 101 mln. EUR ?
Aantal evaluaties in OP2019 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Ciena, Cisco, Commvault, Dell EMC, Fortinet, F5 Networks, Infinera, Infoblox, Juniper Networks, NetApp, Nutanix, Palo Alto Networks, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, ISAE 3402/SOC1
Sectoren
Telindus geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Bekwaamheid

Hoogste Trustindicator 77

Hoogste Trustindicator

WoW-factor

Percentage 53%

Percentage "positief" verrast

Infrastructure Management

Hoogste Domeinscore 7,8

Hoogste Domeinscore

  Bekijk het profiel van Telindus op cloudsourcing.nl