Valid

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Valid

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Valid [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Valid, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Valid, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL VALID

Valid is een cloud solutions en outsourcingprovider die midmarket ondernemingen helpt bij het optimaliseren en innoveren van hun business. Valid richt zich primair op de volgende sectoren: industrie, financiële en zakelijke dienstverlening en de huisvesting- en vastgoedsector. Vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht bedienen de 300 professionals van Valid klanten zoals Fujifilm, Freo, Alfa Accountans en Adviseurs en ZOwonen.

Valid helpt klanten voorop te lopen in hun markt en een data-gedreven organisatie te worden door het implementeren van moderne dataplatforms, Power BI-dashboards en inzet van Artificial Intelligence. Met haar Outsourcing-services stelt Valid zorg te dragen voor een optimale inzet van publieke- en private cloud. Met het inrichten van de moderne werkplek wil Valid bijdragen aan het optimaliseren van productiviteit, door data en applicaties overal, op ieder tijdstip, veilig te ontsluiten. Het bedrijf werkt nauw samen met Microsoft en heeft op zowel het data- als infrastructuur-domein en softwareontwikkeling de status Gold Partner.

 

HELPDESK MET CONTACTCENTER-FUNCTIONALITEIT

Een van de belangrijke economische hubs in ons land is het Chemelot-terrein nabij Geleen. Op dit terrein ondersteunt Sitech Services bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector met verschillende diensten op het vlak van veiligheid, procesoptimalisatie en infrastructuur. Hierdoor kunnen de klanten van Sitech het maximale uit hun processen halen. De organisatie werkt al sinds 2014 samen met Valid voor de IT-dienstverlening. In de zomer van 2017 liep het bestaande Managed Services-contract af en werd het contract opnieuw aan Valid gegund. Digitalisering en innovaties zoals predictive maintenance leiden er toe dat de (mobiele) werkplek van steeds groter belang wordt voor het goed kunnen functioneren van de Sitech-engineers. Daarom was Sitech op zoek naar een dedicated onsite servicedesk gecombineerd met de voordelen van een grotere shared centrale servicedesk. Valid heeft voor Sitech voor een oplossing gekozen waarbij klantkennis en schaalbaarheid op een optimale wijze gecombineerd door de inzet van een contactcenter-oplossing. Die zorgt ervoor dat alle engineers die voor Sitech op het Chemelot-terrein werkzaam zijn, deel kunnen uitmaken van de servicedesk. De contactcenteraanpak maakt bovendien een overflow naar de centrale servicedesk in Eindhoven mogelijk. Hierdoor krijgt de Sitech-eindgebruiker altijd een servicedesk-agent aan te lijn.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland 30,2 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Cisco, Citrix, Kaspersky, Microsoft, Microsoft Azure, NetApp, Office 365, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402/SOC1 Type II
Sectoren
Financiële dienstverlening, Productie & Industrie, Wonen, Zakelijke dienstverlening

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 79

Communicatie

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 8,1

Connectivity (Infrastructure Management)

Superfans

Superfans 33%

Percentage "absoluut" aanbevelen

  Bekijk het profiel van Valid op cloudsourcing.nl