Xcellent

Xcellent

Aanbevelingsverdeling

 
 

Detractors

 

Passives

 

Fans

Giarte Trust Score (GTS)

 

Score Xcellent

 

Peer Group gemiddelde:
Medium Size

 

Score [[FILTER]]

 

Score Xcellent [[FILTER]]

Tevredenheidsscore

 

Xcellent, Standaarddienstverlening 

[[FILTER]], Standaarddienstverlening

 

Xcellent, Standaard dienstverlening [[FILTER]]

Vergelijk de data met een andere serviceprovider:

Vergelijk de data met jaargang:

BEDRIJFSPROFIEL XCELLENT

Xcellent is een landelijk opererende IT-dienstverlener die zich richt op de Nederlandse mkbmarkt. In 2017 heeft Xcellent zich aangesloten bij de Vincere Groep, een landelijke speler van zeven bedrijven op het gebied van IT, communicatie en security. Xcellent richt zich op het ontwerpen, bouwen en beheren van IT-infrastructuren voor bedrijven met 100 tot 1.000 werkplekken en is daarnaast actief op het gebied van communications- en document solutions. Xcellent bedient klanten uit alle branches, maar is relatief sterk vertegenwoordigd in de bouw, zakelijke dienstverlening en de zorg. De onderneming presenteert zich als een echte generalist waarbij kennis over verschillende sectoren wordt gedeeld. Het bedrijf kiest daarbij voor samenwerkingen met partners als aanvullende expertise nodig is. Binnen Xcellent is met name veel technisch-bedrijfskundige kennis aan boord, waardoor technologie optimaal op processen kan worden afgestemd. Het bedrijf werkt intensief samen met Microsoft, Cisco, Fujitsu, Eurofiber en VMware. Xcellent beschikt over een eigen TIER3-datacenter en ziet dit als alternatief voor de public cloud of als basis voor hybride oplossingen. Xcellent blijft zich richten op de volle breedte van de markt en gaat voor organische groei.

 

FYSIEKE PROEFTUIN

Woningcooperatie Intermaris wil het haar huurders en relaties gemakkelijker maken om zaken zelf te regelen met behulp van nieuwe technologie. De vernieuwing van IT moet bovendien bijdragen aan de gewenste efficiencyslag. Daarom ging Intermaris op zoek naar een outsourcepartner, waarbij de voorkeur uitging naar een strategisch partnerschap. Intermaris stelde een longlist op van elf serviceproviders, waarna de kandidaten door middel van vragenlijsten en kennismakingsgesprekken zijn getoetst op thema’s als dienstverlening, digitale werkplek, onderliggende infrastructuur, implementatie en migratie. In de finale van het selectietraject heeft Intermaris de twee overgebleven kandidaten de opdracht gegeven om in een fysieke proeftuin te laten zien wat voor Intermaris de beste systeemomgeving is. De aanpak van Xcellent – een combinatie van een private cloudoplossing en SaaS-toepassingen uit de publieke cloud – kreeg de voorkeur. Hierbij zijn medewerkers niet meer gebonden aan hun fysieke werkplek. De oplossingen van Xcellent zijn in het voorjaar van 2018 geïmplementeerd. Het resultaat is een stabiele werkomgeving die optimaal beveiligd en toekomstbestendig is en die medewerkers nu optimaal ondersteunt, bijvoorbeeld bij het in projectverband samenwerken met externe partijen.

  Omzet Aantal medewerkers
Global - ?
Nederland 10,1 mln. EUR* ?

*Omzet 2017

Aantal evaluaties in OP2018 Peer Group Aantal jaren in de studie
? Medium Size ?
Technologie- en platformpartners o.a.
Cisco, Citrix, Computer Associates, Eurofiber, Fujitsu, Fortinet, Ivanti (RES Software), Microsoft, Microsoft Azure, Office 365, Veaam, VMware
Compliancy standaarden en richtlijnen
ISO 9001, ISO/IEC 27001, NEN 7510, ISAE 3402/SOC 1 Type I en Type II
Sectoren
Xcellent geeft aan in alle sectoren vertegenwoordigd te zijn.

Hoogste Trustindicator

Hoogste Trustindicator 75

Bereidheid

Diensten en tevredenheidsscores

Diensten en tevredenheidsscores 8,8

Security and threat management (Infrastructure Management)

Easiness-score

Easiness-score 66

Gemaksscore voor niet-standaarddienstverlening